keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kinokopla on taas täällä!


Turun yliopiston ylioppilaskunnan elokuvakerhon Kinokoplan syyssarja on julkaistu! Ja voi mitä elokuvia tuleva syksy tuokaan tullessaan Logomoon. Pitääkin pikimmiten käydä hankkimassa syksyn sarjakortti. Kortti on vain 20€, mikä ei kahdeksasta elokuvasta paljoa ole (muistetaanhan kaikki Kinopalatsin 12€ leffanäytökset). Yksittäisliput leffoihin maksaa femman. Tänä syksynä järjestetään sunnuntaisin aina kaksi näytöstä, kuudelta ja yhdeksältä. Tämä on mielestäni huippuhyvä idea, ehtii sunnuntaina ennen yhdeksää sitten vaikka brunsseilla ja kirppistellä. Tai olla töissä. Joka tapauksessa, jee kilistellään kaikki Kinokoplalle!


Syksyn ohjelma:

7.10. Hazanavicius: The Artist (Ranska 2011, K7)
14.10. McQueen: Shame (Iso-Britannia 2011, K16)
21.10. Ramsay: Poikani Kevin (Iso-Britannia / USA 2011, K16)
28.10. Vuorensola: Iron Sky (Suomi / Saksa / Australia 2012, K12)
4.11. Payne: The Descendants (USA 2011, KK7)
11.11. Alfredson: Pappi, Lukkari, Talonpoika, Vakooja (Iso-Britannia, K16)
18.11. Melville: Le cercle rouge (Ranska 1970, K16)
25.11. Guédiguian: Kilimanjaron lumet (Ranska 2011, K12)

Hyvältä kuulostaa, eikö? Näistä olen aikaisemmin nähnyt The Artistin, Iron Skyn sekä The Descendantsin. Kaikki nämä voisin kyllä mennä katsomaan uudestaan. The Artistin olen katsonut lentokoneessa, joten en malta odottaa että pääsen näkemään sen big screeniltä. Poikani Kevin on ollut must-see-listalla jo jonkin aikaa, eikä Gary Oldmanin tähdittämä Pappi, Lukkari, Talonpoika, Vakooja ole varmaan ollenkaan hassumpi tapaus. Ääk, haluan nähdä nämä kaikki, Logomossa nähdään! 

ps. lukekaahan lisää elokuvista Kinokoplan nettisivuilta.
pps. listalla on vain yksi jenkkileffa, hurraa Eurooppa (okei Ranska ja Englanti).

-Katja

1 kommentti:

  1. Jee, kiva että Kinokopla tulee taas! Harmi vaan kun on tullut noista aika monta jo nähtyä. Shame ja Poikani Kevin olivat molemmat tosi hyviä, mutta eivät ehkä sellaisia jotka haluaisi heti nähdä uudestaan. Mutta suosittelen kyllä erityisesti Shamea, ja myös Artist on katsomisen arvoinen! Sen sijaan toi Pappi, Lukkari, Talonpoika, Vakooja oli aika tylsä.

    -Matleena

    VastaaPoista