maanantai 20. elokuuta 2012

Kirpputorilöytöjä

Sunnuntaipäivää vietin ystävieni kanssa kirpputoreja kierrellen, ah mikä mukava tapa viettää pyhäpäivää. Sunnuntai + kirppari + brunssi + kahvi = yksi parhaista komboista. Brunssille en valitettavasti päässyt, mutta kirpputorilta sen sijaan tein pari mukavaa löytöä.


Pehmoinen mintunvihreä neule hauskoin helmiyksityiskohdin. Mintunvihreä väri alkaa hieman jo kyllästyttää. Kyseinen väri kun on muutaman kerran kevään ja kesän aikana tullut vastaan, niin vaatekaupoissa kuin omassa kaapissakin. En kuitenkaan voinut vastustaa tätä euron (kyllä, 1€!) maksavaa ihanuutta. Ja onhan se sentään neule, eikä mikään mintuvihreä kesähuitula. Nyt olen entistä valmiimpi lempivuodenaikaani syksyyn.


Katsokaahan mitä muuta jokin ihana kirpputorikojun omistaja minun eteeni toi! Clueless, tuo iki-ihana ysärihömppä! Clueless kertoo Beverly Hillsissä elävän teinityttö Cherin elämästä, johon kuuluu enimmäkseen poikia ja shoppailua. En edes muista milloin olen kyseisen pätkän ensimmäistä kertaa nähnyt. Voi miten nuorena kadehdinkaan Alicia Silverstonen roolihahmon Cherin vaatekaappia ja yhteensopivia asukokonaisuuksia. Mielestäni Clueless on kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkiä vaatteita, poikia ja shoppailua. Tämä hömppä on aidosti koskettava ja hauska. En malta odottaa että opinnot alkavat taas ja saan pakottaa oppiaineemme kaksilahkeiset katsomaan tämän elokuvan!

ps. pahoittelut huonolaatuisista kuvista, olen hukannut kamerani laturin. Eiköhän se pian löydy!

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti