maanantai 17. syyskuuta 2012

Elokuvashoppailua

Löysin itseni sunnuntaina pitkästä aikaa koluamassa Anttilan leffaosaston alekoreja. Ja kyllähän sieltä jotain lähti kotiin mukaankin. Suosittelen kauppakeskus Skanssin Anttilaa, mikäli haluaa tehdä loistavia leffalöytöjä. Shoppailuseurani löysi Jawsin sekä Saw-boksin, joka sisältää leffat 1-6. Kyseinen Saw-boksi maksoi ainoastaan 10 euroa! 1,666 (go figure) euroa per leffa, ei paha minun mielestäni. Minun ostoskoristani kassalle päätyivät seuraavat pätkät:

Uusin lisäys Disney-perheeseeni.


Mulan on yksi suosikeistani Disney-leffojen kokoelmassa (saatte huomioida, että sanon näin varmaankin jokaisen elokuvan kohdalla). Yksi syy tähän on luultavasti se, että tässä kyseisessä elokuvassa sankari on nainen. Mulan ei tukehdu omenaan tai nukahda ikiuneen pikkuhaavasta. Ei, Mulan leikkaa hiuksensa, tekeytyy mieheksi ja pelastaa Kiinan. Tämä neitonen ei turhaan ole suosikkini Disneyn naishahmoista. Mahtavaa elokuvassa on myös Mushu, karmiva Shan Yu sekä I'll make a man out of you - biisi.

Toinen löytöni oli vähän uudempaa materiaalia. Vuodelta 2011.


Mikäli yhteen elokuvaan saadaan mahdutettua amatöörileffantekijäteinit, avaruusolennot, Steven Spielberg, pikkukaupunkimiljöö, toimivat lavasteet, J.J. Abrams, vuosi 1979, Elle Fanning sekä kiehtova old school -fiilis, ei leffa millään voi olla huono.  

-Katja

4 kommenttia:

 1. Eiks toi jälkimmäinen oo se kun käytiin kattomassa joskus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on! Oli kyllä mukavaa kun lähdit silloin seuraksi, vaikkei nuo scifipätkät ihan sun lemppareita olekaan. :)

   Poista
 2. Heh, mä kans ostin just Mulanin omakseni, tais olla viime viikolla. :) Ja oon niin samaa mieltä, että Shan Yu on ihan hirveä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei aika hauska sattuma! Se on yksi Disney-leffojen kauheimmista kohdista, kun Shan Yu rutistaa sen pikkunuken nyrkkiinsä. :(

   Poista