perjantai 7. syyskuuta 2012

Movie Monday

Tein tällä viikolla todella hyvän löydön täältä blogiviidakosta. Selailin leffa-aiheisia 
blogeja, ja vastaani tuli sellainen kuin Movie Monday.
Movie Monday - blogia ylläpitää pieni joukko elokuvabloggareita. Blogin idea on se, että ylläpitäjät postaavat viikon jokaisena maanantaina haasteen lukijoille. Haasteen aiheena voi olla mitä tahansa elokuviin ja niiden maailmaan liittyvää. Haasteen saatuaan halukkaat lukijat tekevät aiheesta postauksen omaan blogiinsa (tai kommenttiboksiin, mikäli lukijalla ei ole omaa blogia) ja linkittävät juttunsa haastepostauksen kommentteihin. Lukijoiden on hyvä omassa postauksessaan linkittää Movie Monday - sivu, jotta halukkaat voivat katsoa sieltä lisäinfoa sekä muiden kirjoituksia. Osallistuminen ei vaadi jokaviikkoista kirjoittelua, ja haasteisiin vastaamisen tyyli on vapaa. 

Movie Monday - blogin idea on mielestäni nerokas: hieno tapa kerätä elokuvan ystävät yhteen täällä blogien hullussa maailmassa. Blogi on edennyt haasteissaan numeroon 58. Pohdiskelin aloittaisinko haasteisiin vastaamisen alusta, vai jatkaisinko siitä missä mennään. Päädyin siihen, että vastailen uusimpiin haasteisiin ajallaan, mutta lähden myös tekemään postauksia aikaisemmista haasteista. Hieman sekavaa ehkä, mutta eiköhän siinä kärryillä pysy. Ja vanhemmissa haasteissa on niin mielenkiintoisia aiheita, ettei niitä millään voi jättää väliin. Seuraavassa postauksessa saatte kuulla vastaukseni haasteeseen numero 58 - Olosuhteet.

Iloinen yllätys oli myös se, että sattumalta juuri tällä viikolla Movie Monday etsi joukkoihinsa lisää ylläpitäjiä. Tästedes myös minä heitän leffa-aiheisia haasteita kehiin, jei!

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti