keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Details and squirrels

Ennen kuin oppii ottamaan kokonaisia asukuvia, pitää harjoitella yksityiskohtien kanssa! Tähän auttaisi huimasti kamera, joka osaa tarkentaa, mutta näillä mennään. Ehkäpä pyydän joulupukilta kameralahjaa jo marraskuussa.


Tämä seuraava kuva onkin tämänpäiväisestä tenttilookista. Piti laittaa polvisukat, kun siellä on niin kovin kylmä, ja ainoat jotka omistan ovat nämä oravasukat. Viime keväänä kun olimme New Yorkissa, Brooklynin reissulle osui aivan hillitön kaatosade. Kengistä meni läpi ja sukat olivat aivan litimärät. Jotten olisi saanut flunssaa, piti ostaa lähinnä ensimmäiset vastaantulevat sukat. Ja tadaa, oravapolvisukathan ne lähtivät matkaan! Siellä minä sitten vaihdoin sukkia Brooklynin kahvilassa, go Finland.

Lisäksi näistä sukista minulle tulee aina mieleen Frendien jakso, jossa Janice ostaa Chandlerille kahdet eri sukat. Toisissa on hirviä ja toisissa oravia. Janice opastaa, että näitä voi käyttää joko omina pareinaan tai sitten vaihdella. "Mix and match, moose and squirrel". Voi miten nerokas sarja Frendit onkaan. 

Jopas löytyy tarinoita yhdestä sukkaparista.


-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti