maanantai 22. lokakuuta 2012

Last week

Minulla on kerääntynyt kameraani nyt niin paljon täysin randomeja kuvia viime viikolta, että jonkin selkeän postauksen muodostaminen niistä olisi aivan liian hankalaa. Joten päätän turvautua blogimaailmasta ah-niin-tuttuun week in pictures - postaukseen. Tämä on kyllä ovela tapa sisällyttää kiireinen viikko yhteen postaukseen. Tosin totuuttahan tämä tällainen tapa ei kerro. Mikäli haluaisin antaa aidon kuvan viime viikostani näkisitte kuvia nenäliinoista, sarvikuonokannusta, miljoonista avoimista word-dokumenteista, luennoista sekä Moodle-ikkunasta. Mutta ehkä nämä seuraavat kuvat ovat mukavampia - niin minulle kuin teillekin. "Muutamia" leffalöytöjä alekorien uumenista. Tämän siitä saa, kun ei vähään aikaan ole leffahyllyille eksynyt.


Ikea-fiilistelyä.


Miten hauska sisustusidea!


Ikean lounasta, of course.Olohuonepiknik ystävän luona viikonlopun Rauma-reissulla. Huomatkaa ihanat Mikki Hiiri-toastit. Voi miten ihanaa oli viettää täysin vapaa viikonloppu poissa kotoa! Join myös tämän syksyn ensimmäiset glögit kynttilänvalossa jee. Ei kuvaa tästä, koska minulla on huono kamera.


Hmm. En tiedä mikä tämän kuvan tarkoitus on.


Jos ollaan Raumalla, minne muuallekaan sitä menisi. Ps. tämä oli ehkä ainoa paikka, joka oli auki lauantaina neljän jälkeen.


Lattea ja coca cola (=pepsiä).

Hyvää viikonalkua!

-Katja

4 kommenttia:

 1. Oi,oot ollut Raumalla! ;)

  Mun blogissa on sulle pieni tunnustus! <3

  http://linnda-n.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihan kokonaisen viikonlopun vietin siellä! Pitääkin kertoa sulle missä kaikkialla olin seuraavaksi kun nähdään. :)

   Voi ihanaa, kiitos!! <3 :)

   Poista
 2. Makeet viiksisukat!! Muutenki aiva ihanii kuvii :)

  VastaaPoista