tiistai 9. lokakuuta 2012

Superpäivä

Suuntasin tänään ruotsin luennolta ystäväni kera nauttimaan Kinopalatsin superpäivästä. Aamupäivän leffatarjonta oli melkoisen huono, mutta eihän sitä nyt superpäivää voi heittää hukkaankaan, joten päädyimme elokuvaan Polttarittaret (Bachelorette, 2012).


Noh, eipä onneksi ollut kalliit liput, mutta enpä tiedä oliko leffa kuudenkaan euron arvoinen. Elokuvassa kerrotaan neljästä ystävyksestä, joista yksi on menossa naimisiin. Polttareiden jälkeen asiat menevät hieman pieleen, kun morsiamen mekko repeytyy. Morsiamen kolmella ystävällä on yö aikaa korjata tilanne. Yritetään ilmeisesti saada Hangover-teemat toimimaan naishahmojen kera. Pisteet yrityksestä, mutta eihän tämä yksinkertaisesti toimi.

Hahmot ovat kliseisiä (perfektionisti, tyhmä bimbo, kapinallinen ja lihava) ja roolit täysin ylinäyteltyjä. Tarinaan on yritetty sovittaa vakavia teemoja, jotka eivät kuitenkaan tule esille luontevasti vaan todella väkinäisesti. Pääkolmikon kemiat ei pelaa kunnolla, eivätkä vitsitkään oikeastaan ole hauskoja. Lähinnä vaan kiusallista katsottavaa. Elokuvan ainut hyvä puoli on Kirsten Dunstin jokseenkin mielenkiintoinen hahmo. Dunst erottuu joukosta näyttelijäntaidoillaan, mikä on aika yllättävää sekin. Dunstin perfektionistihahmossa on edes hieman syvyyttä, muttei sekään pelasta tätä elokuvaa. 


Kun on olemassa Sinkkuelämään uskomattomat naiset, ei vain millään muulla naisjoukolla voi olla kunnollista kemiaa. Too bad, but true.

Tällä asulla mentiin elokuvissa.


Leffa-kuvat seuraavilta sivustoilta:
www.elokuva-opas.com
www.mtv3.fi

-Katja

2 kommenttia:

 1. "Kun on olemassa Sinkkuelämään uskomattomat naiset, ei vain millään muulla naisjoukolla voi olla kunnollista kemiaa"

  Mä NIIIIIN allekirjoitan tän!! Musta tuntuu meinaa usein ihan samalta. Tuntuu, että missään sarjassa/elokuvassa ei päästä lähellekään samaa tasoa kuin mitä Sinkkuelämässä se kemia oli. Ainut mikä pääsee musta edes hiukan lähelle on Greyn Anatomian Meredith ja Christina, niillä on se joku oma sairas kemiansa mikä musta toimii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo on kyllä niin totta, mukavaa että muutkin on samoilla linjoilla! Ei vain ole Carrien, Mirandan, Samanthan ja Charlotten voittanutta. Itse en olekaan Greyn Anatomiaa seurannut paljoa, mutta olen kyllä kuullut että Meredith ja Christina on oikeen toimiva parivaljakko. :)

   Poista