maanantai 5. marraskuuta 2012

Movie Monday #66 - My Holy Trinity

Movie Monday haastaa tällä viikolla lukijoita kertomaan kolme elokuvantekijää, joiden haluaisi tekevän yhdessä elokuvan. Kyseessä voi olla joko olemassa oleva työryhmä tai sitten jokin aivan uusi kolmikko.

Minun komboni näyttää tältä.


1. Ohjaaja - Wes Anderson

Olen vieläkin aivan Moonrise Kingdom - elokuvan lumoissa. En ole nähnyt Wes Andersonilta tämän leffan lisäksi muita kuin Fantastic Mr. Foxin, mutta uskon että pidän kyseisen herran muistakin tuotoksista. Olen katsellut YouTubessa trailereita ja ne ovat ainakin erittäin lupaavia. Andersonin tyyli ohjata ja kertoa tarinaa on minun makuuni. Siksipä valitsin hänet mielikuvituselokuvani ohjaajaksi.


2. Miespääosa - Joseph Gordon-Lewitt

Tätä ei varmaankaan tarvitse sen enempää selitellä. Mahtavaa että Joseph Gordon-Lewittin ura on nousussa, koska nyt häntä pääsee näkemään monissa eri elokuvissa. Erityisesti Gordon-Lewittin roolisuoritus (500) Days of Summer - elokuvassa sai minut valitsemaan hänet tähän Andersonin kuviteltuun elokuvaan. 


3. Naispääosa - Kirsten Dunst

En ole mikään erityinen Kirsten Dunst - fani, mutta hän jotenkin pomppasi mieleeni kun mietin sopivaa vastanäyttelijää Joseph Gordon-Lewittille tähän Wes Andersonin elokuvaan (hah, ihan kuin puhuisin jostain oikeasta elokuvasta). Rakastin Dunstin roolisuoritusta Elisabethtown-elokuvassa, hän oli juuri sopivan veikeä ja herttainen. Myös Marie Antoinette vakuutti minut hänen taidoistaan.

Toivottavasti nämä kolme henkilöä joskus yhdistävät voimansa ja tekevät elokuvan!

Kuvat seuraavilta sivustoilta:
wordpress.hotpress.com
popwatch.ew.com
media-courses.com

-Katja

4 kommenttia:

 1. Joseph Gordon-Lewitt on niin kuuma :D Se roolihahmo (500) Days of Summer –leffassa on mun unelmien mies. Hyvännäköinen, pukeutuu hyvin ja on arkkitehti! Tosin se pakkomielteisyys on kyllä pieni miinus :D

  (Ja on toi yks Joonaskin aika kiva...)

  –Matleena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Se on kyllä kaikissa rooleissa ihan mahtava, mutta (500) Days of Summerissa paras. :)Ja vielä hyvä musiikkimaku!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kivaa että muutkin pitää tästä kombosta, sitten eiku peukkuja pystyyn, että kyseiset leffatyypitkin tajuaisi tämän. :)

   Poista