maanantai 12. marraskuuta 2012

Movie Monday #67 - Porukka

Movie Mondayn haaste numero 67 innostaa blogin lukijoita kertomaan elokuvista tutusta lemppariporukasta.

"Leffoista löytyy usein tiimejä, porukoita jotka tekevät kaiken yhdessä, puhaltavat yhteen hiileen ja täydentävät toisiaan. Mikä on sinun suosikkiporukkasi?"

Ihmiset jotka tuntevat minut arvaavat varmasti aika helposti, minkä kolmikon tähän haasteeseen heitän. Jep, arvasitte oikein.


Harry Potter, Ron Weasley ja Hermione Granger. Nämä 11-vuotiaana ystävystyneet nuoret kukistavat taikamaailman pelätyimmän velhon, top that. Harryn rohkeus (=marttyyrius), Ronin huumori sekä Hermionen kaikkitietävyys luovat kombon, joka kantaa eteenpäin seitsemän paksua romaania ja kahdeksan kokopitkää elokuvaa.


Tätä porukkaa ei ehkä voi luokitella pelkäksi elokuvaryhmäksi, sillä pohja näille hahmoille rakentuu J. K. Rowlingin upeissa kirjoissa. Mielestäni Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson välittävät elokuvien katsojille Rowlingin kirjojen tunnelmaa. Daniel Radcliffe on vähän kökkö, pakko myöntää, mutta ei kirjojen Harrykään ole mikään sulavin tyyppi. Rupert ja Emma sen sijaan ovat mielestäni kaikin puolin toimivia.


Rakastan Tylypahkan maailmaa, ja voisin lukea kirjoja ja katsoa elokuvia yhä uudelleen. Voi, nyt tekeekin mieli laittaa joku Potter-pätkistä pyörimään. Noh, kaikki löytyy tuolta elokuvahyllystä, joten miksei. :)


Kuvat seuraavilta sivustoilta:
http://potterfanit.suntuubi.com/
http://www.tumblr.com
fanpop.com
allmoviephoto.com

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti