sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Shopping on a Sunday

Tätä harmaata ja synkkää sunnuntaipäivää piristi kaupunkireissu ystävän kera. 


Aamu alkoi Cafe Picnicin patongilla ja appelsiinimehulla. Olen ehkä outo, mutta juon mieluummin aamiaisen kanssa appelsiinimehua kuin kahvia. Mehun raikkaus sopii mielestäni jotenkin paremmin aamuun ja sillä lähtee hyvin päivä käyntiin. Kahvi sopii sitten taas mukavasti iltapäivän chillailuhetkiin.


Kaupungilla kiertelyn jälkeen pysähdyimme kahville/kaakaolle. Se on aina mukavaa, kun voi istuskella kahvilassa, eikä tarvitse katsoa kelloa.

Kotiin lähti mukaan seuraavia asioita.Olen nyt aivan käynyt villiksi tämän leokuosin kanssa, jo kolmas tätä printtiä oleva tuote minun kaapissani. Satuin bongaamaan tämän takin H&M:n sekalaisten tuotteiden rekistä. Yksi kappale jäljellä, -50% ja minun kokoani. Pakkohan se oli kassalle kiikuttaa.Tämän armyvihreän neuleen löysin Cubuksesta. Aivan ihana päällä (parhaillaankin) ja nuo olkapääniitit on mahteja.Ostin elämäni ensimmäiset saappaat. Jollei kumisaappaita lasketa. Yhdistimme Skopunktenissa kaverini kanssa ostoksemme ja näille saapikkaille jäi hintaa ainoastaan 17,45€. Ei paha.

Ulkona on edelleen pimeää, harmaata ja kurjaa, joten suunnaksi on otettava Kinopalatsi ja Looper!

-Katja 

2 kommenttia:

  1. Vihreä niittineule check! :D Kaupan viimeinen, mutta löytyi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, vitsit mikä tuuri! Voidaan olla sitten ihan samiksia kun tulen taas Helsinkiin. :D

      Poista