sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Eräänä viikonloppuna

 Jälleen on luvassa sekavahkonlainen postaus kuluneesta viikonlopusta. Onneksi on sentään enemmän kuvia kuin tekstiä!

Kolmen päivän alehulinatyöputken jälkeen päätin palkita itseni Partiovarusteessa. Liike oli juuri sopivasti päättänyt alentaa suosikkireppuni, joka minulla tähän asti on ollut vain pienoiskoossa. Nyt kävin hankkimassa suuremman yksilön perheeseen!
Lauantai-iltaan kuului myös hömppäelokuvahetki ystävän kanssa. Ja eihän romkomit ole mitään ilman punaviiniä, kynttilöitä ja suklaata!
Leffana toimi Anand Tuckerin Leap Year (2010). Amerikkalainen nainen matkustaa Irlantiin kosimaan poikaystäväänsä karkauspäivänä. Kumma kyllä matkaan ilmestyy toinen mies (huom irkkumies) ja odottamaton road trip. Voi mitkä kliseisen ällöimelän tarinan ainekset.

Kuva
 Näin tarina etenee.

1. Väistämätön käänne ajaa kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä yhteen. Kyseessä on mies ja nainen, jotka ovat täysin toistensa vastakohtia.
2. Mies ja nainen joutuvat pakon alla viettämään aikaa yhdessä ja kokemaan erilaisia vastoinkäymisiä ja hassunhauskoja sattumia.
3. Testosteronia sisältävä kohtaus saa naisen tajuamaan että mies ei olekaan niin kamala.
4. Sekä miehellä että naisella on jonkinlainen menneisyyden trauma, joka selittää heidän käytöstään.
5. Molempien ärsyttävät piirteet joko häviävät tai muuttuvat rakastettaviksi.
6. Rakastuminen on selvää, mutta vielä tarvitaan pari vastoinkäymistä ja väärinkäsitystä ennen kuin pari saa toisensa Irlannin mainosmaisemissa.

Elokuva oli raivostuttavan ällöttävä, mutta samalla ah niin viihdyttävä. Jep, eipä siitä sen enempää, muistakaa katsokaa hömppää!


Uusi Daniel Wellington in action!


Sunnuntaibrunssia ystävän kera Fontanassa. Näitä lisää! :)

Eikä viikonloppu tähän vielä pääty. Illalla otamme kaveriporukan kanssa suunnan kohti satamaa ja Tukholmaa, jossa sitten hengailemmekin ensi vuoteen asti!

-Katja

2 kommenttia:

  1. Katjani, ton elokuvan haluun ehdottomasti nähdä!!! Onko sulla se? Vai mistä saan? t.äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole sitä, kaverin muistitikulta katsottiin. Mutta eiköhän videovuokraamoista löydy, kysyt vaan henkilökunnalta! Pitäisit kyllä varmasti tuosta :)

      Poista