tiistai 4. joulukuuta 2012

Movie Monday #71 - Rakastetuin muotopuoli

Movie Mondayn haaste numero 71 tiedustelee lukijoiden lempihirviöitä ja nimenomaan niitä, jotka eivät loppujen lopuksi hirviöitä olleetkaan. 

"Kuka on sinun suosikkisi muotopuolista otuksista, joilla on kuitenkin sydän paikallaan?"

Tämä olikin haaste, jota ei kauaa tarvinnut pohtia. Ottaen huomioon Disney-rakkauteni ja mahtavan elokuvan nimeltä Kaunotar ja Hirviö, valinta lienee aika selkeä. Mielessäni kävi pikaisesti myös The Goonies - elokuvan (1985) hyväntahtoinen kellarihuoneeseen lukittu hirviö, mutta pienenä itse pelkäsin kyseistä "otusta", joten se ei ehkä tähän kategoriaan kuitenkaan sovellu. Joten animaatiolinjalla mennään!

Kaunottaren ja Hirviön "miespääosa" on hirviömäisyydessään niin hellyyttävä, että eihän tätä hahmoa voi mitenkään pelätä. Loppujen lopuksi Hirviö osoittautuu älykkääksi, kohteliaaksi ja rohkeaksi. Lisäksi hänellä on hulppea kämppä.

Elokuvan lopputaistelu (en kerro enempää, jos joku jostain kumman syystä ei ole kyseistä pätkää nähnyt) on aivan kammottava, ja saa minut aina vihaamaan elokuvan pahista Gastonia yhä enemmän. Minusta se kertoo aina paljon, jos inhoaa todella syvästi elokuvan pahista. Siinä tapauksessa hyviksen on oltava oikeasti hyvä tyyppi. 

http://dome.fi/elokuvat/ajankohtaista/ensimmainen-traileri-3d-paivityksen-saaneesta-kaunotar-ja-hirvio-elokuvasta-video

Enpä ole täällä blogin puolella tainutkaan kertoa tästä Disney-lisäyksestäni. Kaunotar ja Hirviö on nykyään osa kokoelmaani, jeei!

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti