keskiviikko 19. joulukuuta 2012

X-mas must-see vol. 2

On aika listata jälleen muutamia joulun must-see-leffoja!  

Kuva
5. The Holiday
Tämä on yksi ehdottomista joulusuosikeistani, mutta myös suosikkejani ihan elokuvissa ylipäätään. Kahden naisen vaihtaessa asuntoja joulun ajaksi pääsemme seuraamaan juhlatunnelmaa Los Angelesissa sekä englantilaisessa pikkukaupungissa Surreyssa. Jude Law on ihana, Jack Black ei ole ärsyttävä ja Eli Wallach on aivan mahtava. Joulutunnelman lisäksi The Holidayssa on mukavasti läsnä elokuvien maailma.

Kuva
6. The Grinch
Yleensä en pidä mistään mitä Jim Carrey tekee, mutta tämä elokuva on poikkeus. Ihanaa joulufiilistä Huu-kylässä ja kaikkien opetusten äiti - jouluna materia ei ole tärkeintä. Tykkään erityisesti tämän elokuvan lavasteista ja musiikista. Ja voi miten puhtoinen ja viaton Taylor Momsen joskus oli, nykyään tunnettu paremmin Gossip Girlin Little J:nä.

Kuva
7. Rakkautta vain
Joulu, brittiaksenttia, Hugh Grant ja Colin Firth. Siinäpä ainekset kunnon brittijoulumässäilyyn. Heitetään sekaan vielä Rowan Atkinson ja valmista on. Tässä elokuvassa on monta eri tarinaa, jotka nivoutuvat toisiinsa joulun alla. Rakastan tällaisia tarinarakenteita! Leffa jonka jaksaa katsoa yhä uudelleen.

Kuva
8. Rare Exports
Uusi jouluklassikko! Suomalainen maailmalla menestynyt jouluklassikko! Jee. Rare Exportissa on asennetta, tällaisia lisää. Jos luulit, että joulupukki on puhtoinen vanha höpsöhkö ukkeli, think again. Tästä leffasta mahdollisesti lisää myöhemmin, on nimittäin tämänpäiväisen leffaillan valintana!

Jep, nyt yritän joulusiivota, kuulumisiin!

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti