sunnuntai 23. joulukuuta 2012

X-mas must-see vol. 3

Joululeffojen parhaimmiston listaus on edennyt viimeiseen osaan! Näistä seuraavista valinnoista kolme voitkin nähdä huomenna jouluaattona televisiosta.

Kuva
9. Joulupukki ja noitarumpu
Mauri Kunnaksen ihanaan satuun perustuva tarina, jossa tapahtuu ikäviä sattumuksia joulupukin kylässä. Tämä piirretty on aina yhtä ihana ja olen yhä kauhuissani kun joulupukki lentää reen kyydistä avantoon. Tykkään tämän "elokuvan" ääninäyttelijöistä ja myös musiikit toimii. Varsinkin J. Karjalaisen Joulupukin töissä rokkaa. Tämän leffan voit nähdä jouluaattona kakkoselta klo. 16.55!

Kuva
10. Pikku Naisia
Tämä ei ole varmaankaaan mikään perinteinen jouluklassikko, mutta minulle tulee Pikku Naisia mieleen aina tähän aikaan vuodesta. Ehkäpä dvd:n kansikuvan takia. Lisäksi leffan talvikohtaukset (esim. pikku-Amyn putoaminen avantoon) ovat jääneet erityisesti mieleeni. Tässä elokuvassa on ihanaa perhetunnelmaa, joka on kuitenkin joulun ydin. 

Kuva
11. Samu Sirkan joulutervehdys
Tämä ei nyt periaatteessa ole elokuva, mutta löytyy listasta kuitenkin. Eihän joulu olisi mitään ilman Samu Sirkan joulutervehdystä! Ihania biisejä, tuttuja hahmoja ja hupaisaa joulutunnelmaa. Olen katsonut tämän pienestä pitäen joka joulu. Erityisesti pidän osiosta, jossa Aku Ankka paketoi joululahjoja. Tämän voi katsoa jouluaattona Maikkarilta klo. 19.10!

Kuva
12. Lumiukko
Ja tietysti viimeisenä listalta löytyy Lumiukko! Jokajouluinen klassikko, jonka itse häpeäkseni näin ensimmäistä kertaa vasta muutama vuosi sitten (?!?). Kylmät väreet nousee, kun vain ajattelenkin Walking in the Air - biisiä. Tässä animaatiossa nähdään hilpeiden kohtausten lisäksi myös yksinäisyyttä ja surua. Jollet ole nähnyt tätä upeaa klassikkoa, katso se jouluaattona kakkoselta klo 11.28!

Mukavaa joulua kaikille!

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti