perjantai 25. tammikuuta 2013

Again with the food

Muistan yhä ystäväni neuvon siitä, että kannattaa kirjoittaa asioista, joista itsekin on kiinnostunut. Joten ruokapostausta jälleen! Minusta on kiinnostavaa kuulla mitä ihmiset syövät sekä nähdä kuvia annoksista. Vaikka kyseessä olisikin "tavallisten ihmisten" väsäämät kotiruoat, eikä Michelin-ravintoloiden huippuannokset, on kuvat silti kivoja. Itse asiassa arkiruoka on mielestäni jopa mielenkiintoisempaa. Ihmisten ruokatottumukset on jännittäviä.

Huomaan myös välillä kaupassa tuijottavani edessä olevan asiakkaan ostoksia ja pohtivani mitä hän aikoo laittaa ruoaksi. Okei, ehkä tämä alkaa jo mennä oudohkon puolelle, eiköhän siirrytä valokuviin.

Tässä kuvia viime aikojen syömingeistä!



Tonnikalasalaattia. Aivan älyttömän helppo tehdä ja hyvää on.



Aamiaiseksi leipää kananmunalla, juustolla ja salaatilla. Hieman lahosi kananmunat, kun niitä pilkoin. Lisäksi teetä ja mandariini.


Perusaamupalaa, luonnonjogurttia hedelmä-pähkinämyslin ja banaanin kera.

 

Iltapalaksi kolmen munan munakas persiljalla ja mustapippurilla maustettuna. Näyttää aivan suurelta kanafileeltä.


Vitamiineja.



Pizzan täytteinä on tomaattipyrettä, pepperonia, mustia oliiveja, herkkusieniä ja kirsikkatomaatteja.


Jälleen aika basic-aamupala. Jogurttia ja mysliä, se on hyvää.

Löytyykö samoja ruokasuosikkeja?

-Katja

2 kommenttia:

  1. Tonnikalasalaatti ja pizza näyttää tosi hyviltä! NAM! Mä tykkään ruokapostauksista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä hyviä, tonnikalasalaattiin aloin tosin hieman kyllästyä kun söin sitä koko viikon. :) Ruokapostauksia tulee varmasti myös jatkossa!

      Poista