keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Tukholmassa

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin, jeii. Itse vietin vuodenvaihteen ystävieni kanssa Tukholmassa. Tässä pientä kuvakoostetta reissusta. Ihan en vielä ole tottunut siihen, että minulla on kamera, jolla voin ottaa valokuvia. Sitä "hei tästä pitää ottaa kuva-refleksiä" täytyy ilmeisesti harjoitella jonkin aikaa. Mutta tässäpä nyt joitain räpsyjä.

Huippureissu oli, kiitokset matkatovereille!


Hotelli oli aivan täydellisellä paikalla Drottninggatanin lähellä, eipä tarvinnut metroja käyttää, kun pystyi kävelemään kaikkialle.


Pakkomielle leffateattereihin. Rakastan tuollaisia old school-kylttejä. Ei käyty Tukholmassa katsomassa Hobittia, se on vuorossa tänään! Pidimme sen sijaan paluumatkalla hytissämme leffaillan Hangover kakkosen ja herkkujen kera. 
Uuden vuoden vaatetusta.


Ystäväni aamujuomaa.


Tammikuun ensimmäisenä aamupäivänä Tukholmassa paistoi aurinko!


Näillä vaatteilla aloitettiin vuosi 2013.


Ensimmäinen itse otettu kaverikuva uudella kameralla!Ilmeisesti joku uudenvuoden paraati. Törmäsimme tähän kulkueeseen sattumalta kahdesti.Ihanassa pikkukahvilassa Gamla Stanissa.


Peilikuvaa!


Söimme buffetissa, jossa oli tarjolla muun muassa sushia, aasialaista, mongolialaista (?), dim sumia (?) sekä hedelmiä.


Hotelli oli jättemysig!


Suklaahimo taltutettu!


Smurffikyläpelailua satamassa.

Hyvää uutta vuotta kaikille!

-Katja

2 kommenttia:

  1. Ooksä turusta? :) ooon aivan varma et jostain tiiän sut enkä saa sukunimee päähän et voisin stalkata fbsta ootko se ketä meinaan :D argh! Raivostuttavaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen juu Turusta, eli todennäköisesti se ketä luulet? :D Täältä blogin puolelta saa varmasti enemmän infoa kun facebookista, siellä olen vähemmän aktiivinen :)

      Poista