maanantai 11. helmikuuta 2013

Ruoka-annos, ostoksia ja asukuvia

Nyt teen oikein oppikirjamaisen blogipostauksen. Postaus sisältää ruoka-annoksen, ostoksia sekä muutaman asukuvan. Kuvat on viime perjantain kaupunkireissulta. Toivottavasti pidätte tästä!


Jälkiruokana omenapaistos vaniljakastikkeella. Pääruoan ehdin tietenkin syödä ennen kuin tajusin, että siitä olisi voinut ottaa valokuvan.Tykkään kovasti tuosta Nenäpäivän kirpparilta löytämästäni pörrötakista, mutta siinä ei ole edessä muuta kuin yksi "solki", joten tuolla lumimyräkässä aikas hankala tapaus.
Yksinkertaisella lookilla mentiin jälleen. Vähän koruja tuomassa jännittävyyttä. Ps. ei oltu elokuvissa, ainoastaan hakemassa kaverin varaamat liput. Oli kovin surullista lähteä Finnkinosta näkemättä yhtään uutta elokuvaa.Löysin tämän ihanan neuleen Zaran loppualeista. En malta odottaa sitä aikaa, kun tätä voi käyttää päällystakin sijaan.


Tämä kultaketju lähti mukaan H&M:stä. 


Yritän hillitä itseni camokuosin kanssa, joten ostin kokeiluksi vain tämän huivin. Itse asiassa tämän ostin jo ennen viime perjantaita ja se on ollut kiva. Ehkä kohta ostan yhteensopivan takin ja housut. Voi ei. 

Mukavaa viikon alkua, pysykää pystyssä liukkaalla!

-Katja

2 kommenttia:

  1. IHANA toi turkkitakkiiiiiii(ja JÄLKKÄRI)!! Mieletön löytö! Ja toi Zaran neule hnnnghhh, onkohan niitä loppualeja enää?? :/ Voitasko mahdollisesti perjantaina mennä käymään ennen leffaa? :D Kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehh voi kiitos! Mennään ehdottomasti katsastaa loppualet ennen leffaa, ainakin maanantaina siellä oli vielä potentiaalisia tuotteita jäljellä. :)

      Poista