tiistai 19. helmikuuta 2013

Seikkailuja Raumalla

Minulla on tällä viikolla töistä talviloma. Vaikka aika pitäisi kuluttaa opiskeluun (=kandiin!), täyttyy viikko uhkaavasti kaikella muulla. Olen tehokas sitten ensi viikosta eteenpäin!

Eilen lähdin Raumalle kyläilemään ystäväni luokse. Oli mukavaa pitkästä aikaa ajella autolla ihan yksikseen. Vaikka 80 km/h tuntinopeus ärsyttikin suunnattomasti, meni matka melko mukavasti. Stereoista soitin muun muassa Moulin Rouge-soundtrackia, Dire Straitsia sekä vanhaa Smurffilevyä. Laatumusaa.

Tässäpä runsasta kuvasatoa reissusta.Tällaisessa asussa lähdin ajelemaan Raumalle. Tykkään niin kovasti tuosta neuleesta. Pahoittelut erikokoisista kuvista, jouduin vähän rajailemaan niitä!


Valmistimme ystäväni kanssa kolmen ruokalajin illallisen. Alkuruokana oli ruisnappeja smetanan, persiljan ja mustapippurin kera. 
Pääruokana oli Pirkka-lehdestä (hurraa Pirkka-ruokalehtiset!) löytynyt pinaattinen kanapasta. Oli hyvääää! Tätä pitää tehdä uudestaankin.


Innostuimme ostamaan kaupasta uuden hedelmän, annoonan. Maku oli aika kammottava, en ikävä kyllä voi suositella. Mutta tulipahan kokeiltua.Jälkiruoaksi suklaakakkua.


Ja olutta. Ruoan jälkeen katsoimme myös kotimaisen Varasto-elokuvan. Elokuva oli hauska, muttei mitenkään erityisen huippu.Teimmekö muuta kuin söimme?? Tässä aamupalaa, joka sisälsi paprikamunakasta, mangojogurttia ja teetä (sekä tietysti palan eilistä suklaakakkua).


Aamiaisen jälkeen vuorossa oli kirpparikierros! Kävimme yhteensä kolmella eri kirpparilla.


Mukaan lähti yksi Neiti Etsivä -kirja.


Sekä Casablanca -juliste. Tähän pitää käydä vielä Ikeassa hakemassa kehykset. 


Ja hmmph. Ostin myös pieniä sotilaita kirjahyllyn koristeeksi. Joukossa oli mukana myös tumma Spiderman.


Puistokahvilaan välipalalle.Lihapasteijaa!


Ja kaakaota.

Sellainen Rauma-reissu, johan oli kuvia!

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti