maanantai 18. maaliskuuta 2013

Leffashoppailua

En ole pitkään aikaan käynyt aleleffahyllyillä vierailemassa. No nyt eksyin Skanssin Anttilaan, jossa on todella hyvä leffavalikoima. Olen jo pitkään etsinyt Audrey Hepburnin ihanaa Aamiainen Tiffanylla -elokuvaa. Tällä kertaa löysin sen ja samaan syssyyn tuli myös Funny Face (upeeea, harmi ettei Hepburn ja Astaire tehneet enempää elokuvia yhdessä) ja Sabrina (en ole nähnyt - vielä). Kaikki kolme leffaa kympillä kotiin. Ei paha, sillä olisin voinut maksaa kympin pelkästä Aamiainen Tiffanylla -elokuvasta.

Näyttönne ei ole likainen, se on tuon dvd:n muovi, jossa on likaa.

Viime viikonloppuna kävimme ystävieni kanssa keskustelua Disney-elokuvista. Sain hämmentyneitä ilmeitä aikaan, kun kerroin etten ole koskaan nähnyt Peter Panin Disney-versiota. Olen nähnyt ainoastaan vuonna 2003 tehdyn näytellyn version. No mitäpä vastaani tulikaan tänään Cittarin leffahyllyillä. Animaatio-Peter siellä aivan yksinään tarjoushyllyllä. Otin tämän jonkinlaisena merkkinä ja nappasin leffan ostoskoriin.


Hurraa, nyt on kaksi elokuvaa (Peter ja Sabrina), joita en ole nähnyt aikaisemmin. Usein ostan tarjouskoreista leffoja, jotka olen nähnyt jo aiemmin, sillä tiedän niiden olevan varmasti hyviä. Lisäksi minulle tulee usein fiiliksiä tietyistä leffoista, tyyliin "nyt on aivan välttämätön tarve katsoa Saksikäsi Edward". Näin ollen katson kotona hirveän vähän elokuvia, joita en ole jo nähnyt. Tähän pitää tulla muutos!

Ajattelin kokeilla sellaista juttua, että katson joka viikko yhden ennennäkemättömän elokuvan. Minulla on digiboksini uumenissa vaikka mitä leffoja, ja häpeäkseni täytyy myöntää, että niin myös leffahyllyssä. Ja nyt myös Peter Pan ja Sabrina, joten eiköhän ole mukavia leffahetkiä tiedossa!

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti