sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Movie Monday #83 - Disney prinsessat

Olen hieman missaillut Movie Monday-haasteita, ja nyt vastaan tämän viikon haasteeseen tyyliini sopivasti sunnuntaina. Tämän viikon haasteessa etsitään Disneyn suosikkiprinsessoja. Disney on aiheena aina lähellä sydäntäni, joten pakkohan tähän on vastata. 

Oma suosikkini Disney-prinsessoista ei ole varsinaisesti prinsessa, mutta juuri siitä syystä mahtavin. Kyseessä on tietysti Mulan - tuo ihana neitokainen, joka tekeytyy mieheksi suojellakseen isäänsä sodalta. Samalla hän löytää uusia ystäviä, nappaa komeimman miehen ja pelastaa Kiinan. Pikkujuttuja.

Kuva täältä

Pienenä prinsessasuosikkini oli Tuhkimo. Hänellä oli kaunis mekko ja hauskoja hiiriystäviä. On kuitenkin tärkeää, että animaatiohahmoilla on tarjottavanaan jotain hiukan enemmän kuin kauniit hiukset ja kiiltävät kengät. Mulan on rohkea, sinnikäs ja hyväsydäminen. Lisäksi hän osoittaa, että ei haittaa vaikkei sovi vallalla olevaan naisen muottiin. Hiukset voi leikata lyhyeksi ja olla silti kaunis. Näin yksinkertaistaen.

Ja kuinka makeeta on kun Mulan hakee nuolen sen puupaalun huipulta. Aika siistiä.

-Katja

2 kommenttia:

 1. :D Mun suosikki prinsessa on aina ollut Jasmine ja se johtu siitä kun minulla oli samanlaiset hiukset kuin hänellä.

  Että nyt en tiedä kuka on mun suosikki disney prinsessa ku leikkasin hiuksistani 50 cm, mutta kaikki prinsessa leffat löytyy Lumikkia lukuunottaen.

  Mulanissa ne musikin on ihania ja alle kirjoitain kaikki mitä sinä siitä kirjoitit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Heh, sun täytyy nyt paikantaa nykyinen hiustyyli joltain muulta Disney-hahmolta, kenties lyhythiuksinen Mulan? :D

   Juu, katsoin itse asiassa Mulanin sen jälkeen kun olin kirjoittanut tämän postauksen, ja on se kyllä hyvä. :)

   Poista