sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Gotta love those Sundays

Sunnuntai on suosikkipäiväni. Viikon viimeisenä päivänä voi nauttia aamupalaa pitkän kaavan mukaan, käydä kirppareilla, nautiskella brunsseilla, tehdä pitkiä kävelylenkkejä, juoda skumppaa keskellä päivää, uppoutua hyvän kirjan pariin, viettää piknikkiä puistossa, lukea sanomalehden sunnuntaisivuja sekä muuten vain fiilistellä rentoa ja mukavaa menoa. Töihinkään ei ole niin ärsyttävää mennä, kun saa tuplapalkan. Tänään vapaapäiväni kruunasi  ihana auringonpaiste.
Olin ensimmäistä kertaa Blankon brunssilla hurraa! Ruoka oli erittäin makoisaa ja tunnelma viihtyisä. Erityisplussaa mahtavasta musiikista, live-dj loi letkeää fiilistä. Blankossa tuli istuttua noin kolme tuntia, herkuteltiin sitten oikein koko rahan edestä.

On harmillista, ettei Turussa ole niin montaa brunssipaikkaa. Minun tietojeni mukaan brunssia saa Turussa Blankosta, Fontanasta, Cafe Aulasta (lauantaisin) ja Stockmannin yläkerrasta. Jos joku tietää lisää paikkoja, saa vinkata! Itsetehty kotibrunssi on myös täydellinen tapa viettää sunnuntai (tai mikä tahansa päivä), ehkä sellainen seuraavalla kerralla. 


Brunssin jälkeen matka vei silakkamarkkinoiden läpi jokilaivoille. Terassikauden avaus!


Ensimmäisen kunnollisen kevätpäivän kunniaksi korkkasin Coronan lisäksi myös nahkatakkikauden.

Kai sielläkin on fiilistelty kevätsunnuntain merkeissä?

-Katja

6 kommenttia:

 1. Kirjakahvilassa on kanssa sunnuntaisin brunssi! :-)

  -Henni

  VastaaPoista
 2. Pinellassa lauantaisin brunssi!

  VastaaPoista
 3. myös logomosta saa brunssia.. en vaa muista minä päivinä.

  VastaaPoista
 4. Hei kivaa, kiitokset näistä vinkeistä! Kuulin myös että näiden lisäksi brunssia saa Assarin Ullakolta ja Upseerikerholta :) Turussahan on paljon brunssipaikkoja!

  VastaaPoista
 5. Upseerikerhon brunssi on kuulemma tosi hyvä ja alle kympin! Aion testata sen tänä viikonloppuna. Kertun hampparibuffa on myös runsas ja tosi hyvä darramättöön.Cup&Pintissä oli joskus joka toinen viikonloppu tai kerran kuussa brunssi, en tiedä onko enää..

  - Helinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyllä mennä testaa tuo Upseerikerho, kun se on niin lähelläkin. Kertun hampparibuffa on myös hyvä, komppaan sua tuossa darramättö-kommentissa. :D Joo heii mä oon kanssa kuullut tosta Cup&Pintistä, en ole ainakaan kuullut kenenkään käyneen siellä lähiaikoina. :(

   Poista