torstai 30. toukokuuta 2013

Oli palkkapäivä

Viime viikolla oli vuoden odotetuin palkkapäivä - kesälomarahat! Tietysti suurin osa rahoista meni säästötilille, mutta kyllähän sitä vähän lähti takaisin sinne mistä tulikin. Eli töissä tein ostoksia, täytyyhän se rahan kiertokulku pitää yllä.


Sinkkuelämää -sarjan Carrie-kaulakoru on varmasti kaikille tuttu, mutta nyt löysinkin kätevän version, jossa voi itse rakentaa erilaisia sanoja. Nyt minulla lukee korussa Katja ja seuraavaksi voisin kirjoittaa siihen vaikka Summer.


Olen aivan ihastunut tällaisiin löllöhousuihin, tuntuu kuin hengailisi yöhousuissa. Nämä toimii myös juhlassa, testattu!Kesäiltojen kollari. Kuvittelen tämän jo farkkushortsien kera mökin nuotiotulen ääressä.


Löllöhousut valtaavat vaatekaappini.Kesä ei voi alkaa ilman maksimekkoa ja tämä on niin ihana! Väri on oikeasti lähempänä laivastonsinistä kuin noin kirkkaansinistä. Tästä tulee varmasti näkymään asukuvia myöhemmin.


Printtinirsoilija yllätettiin taas tällä huippukuosilla.


Tiedän, on outoa ostaa farkut, jotka ovat jo valmiiksi rikki. Mutta onhan nämä aika siistit. Ja istuivat täydellisesti, mikä on aina jo syy ostaa farkut.

-Katja

2 kommenttia:

 1. Käääääk rakastan noita käärmekuosihousuja yli kaikeeeeen!! Oisin jo varmaan ostanutkin mutta noista on ollu ainaki koppiksen liikkeessä hirmu vähän kokoja jäljellä :/
  Ja mieletön makshimekko <3 :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Turun liikkeessä onkin mennyt viimeiset koot noista jo alennukseen, eikä meillä myllyssäkään ole kuin muutama hassu pari jäljellä :( Onneksi tuollaisia löllöhousuja löytyy lähes joka liikkeestä! Maksimekko on kyllä nerokas vaatekappale (paitsi pyöräillessä). :)

   Poista