tiistai 4. kesäkuuta 2013

Misunderstood Monday

Maanantai saa usein osakseen vihaa ja inhoa. Minulle se on kuitenkin aina ollut melko mukava. En ole maanantaista perjantaihin töissä, vaan työvuorot sijoittuvat lähes poikkeuksetta viikonloppuun. Usein maanantai on odotettu vapaapäivä. Lisäksi maanantaihin sisältyy aina pieni uuden alun fiilis. Voi aloittaa mitä vain uudestaan tai ensimmäistä kertaa. 

Asiaan. Minulla on siis ollut kaksi mahtavaa maanantaita putkeen. Tässä materiaalia ensimmäisestä, eli viikon takaiselta maanantailta. 

Lähdimme kymmenen jälkeen aamulla ystäväni kanssa kirpparikierrokselle. Minusta on ihana herätä aikaisin ja lähteä heti liikkeelle. Jos lojuu sängyssä puoleenpäivään asti, niin tuntuu että ihanasta päivästä menee niin paljon hukkaan. 

Suuntasimme ensin Kaarinan kirppareille ja siellä napattiin myös muutama kuva päivän asusta. Rakastan noita pallohousuja ja voi mikä kesä näissä kuvissa on! 

Kun nälkä iski, menimme jo tässä postauksessa hehkuttamaani di Treviin. Oli jälleen aivan huippuruokaa ja tällä kertaa uskaltauduin ottamaan vähän kuviakin.Nämä kaikki jälkkärit kuuluivat siis lounaan hintaan! Kävimme lounaan jälkeen vielä Manhattanin kirpparilla ja uudella Ihana Kirppiksellä. Jälkimmäinen oli paikkana todella symppis, vaikken itse sieltä löytänytkään mitään. 

Päivän päätteeksi oli vielä pakko mennä nauttimaan ihanasta ilmasta jokirantaan pehmiksen ja lasipullokokisen kera. 


Loppuun vähän päivän saalista.


Kesä mielessä hankittu isohko tunika/mekko/mikälie. 2€.


Toivon aina löytäväni kirppareiden miljoonilta kirjahyllyiltä jotain itseäni miellyttävää. Tällä kertaa ahkera tarkastelu ja pää kenossa nimien lukeminen palkittiin, sillä mukaan lähti neljä romaania. Tästä inspiroituneina kehitimme ystäväni kanssa erään kesäoperaation, mutta siitä lisää myöhemmin. Kaikki nämä kirjat olivat 2€ kappale.
Frendit-fanaatikkona olin todella innoissani tästä kirjasta. Paksusta opuksesta löytyy haastatteluja, kuvia, triviaa, sitaatteja ja vaikka mitä! Hyväkuntoisesta kirjasta pyydetiin 8€.


Lisäksi koin nostalgisen elämyksen ja löysin Salaisuus pinnan alla -elokuvan, joka oli nuorempana ehdoton suosikkini. Leffan levy oli onneksi todella hyväkuntoinen. Tämä katsottiin eilen illalla, joten itse leffasta lisää myöhemmin. Hintaa oli 2€.

Toivottavasti maanantait ovat olleet teillekin suotuisia päiviä!

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti