maanantai 17. kesäkuuta 2013

Viikon aamiaiset

Olen useasti blogissani hehkuttanut aamiaisen ihanuutta. En voi ymmärtää ihmisiä, jotka eivät syö aamupalaa. Itse en pärjäisi kahvikupillisella lounaaseen asti, vaan aamulla on saatava ruokaa. Usein jopa herään kellon sijaan siihen, että mahani kurnii. Aamu lähtee mukavasti käyntiin, kun ehtii hetkeksi istahtaa alas ja rauhoittua, sen sijaan että juoksisi take away-muki kourassa ulos ovesta.

Luin joskus aikoja sitten jostain blogista postauksen, jossa kirjoittaja kuvasi viikon ajan jokaisen aamupalansa. Mielestäni tämä idea oli niin hauska, että päätin toteuttaa sen itsekin. 

Kuvia kehiin siis!


Maanantaiaamuna söin kaurapuuroa ja paahtoleipiä. Leipien päällä oli Oltermannia ja basilikaa. Voi Oltermanni, se on kyllä luksusta. Aina ei sitä raaski ostaa. Lisäksi kuppi teetä ja tietysti vettä.


Tiistaina menin kahdeksaksi töihin, joten tein äkkiä vain puuroa ja heitin sekaan mustaherukoita. Teekupposen ehdin myös vetäistä kurkusta alas.


Kännykkäkuvaa keskiviikkona syödyistä paahtoleivistä. En ennen tykännyt tomaateista, mutta nyt olen todella innostunut niistä. Ja ne ovat vielä tähän aikaan vuodesta niin edullisia ja herkullisia!


Torstaina oli kiireaamu, kahdeksaksi taas töihin ja hieman venyi herääminen. Maailman helpoin aamiainen, luonnonjogurttia, mysliä ja pellavansiemeniä.


Perjantaina vuorossa oli sama jogurttisetti kuin torstaina (+rusinoita) sekä ruisleipä täytteineen. Perjantaina oli myös tentti, mikä selittää hieman raskaamman aamulukemiston.


Lauantaiaamu oli luksusta! Vapaapäivä ja tentti saatu alta pois. Sai herätä ilman kelloa, eikä ollut kiire mihinkään! Sen kunniaksi tein perusjogurttiannoksen lisäksi munakasta, jossa oli paprikaa. Hieman lahosi tuo rakenne, mutta maukasta se silti oli.


Viikon päätteeksi ruisleivät ja luonnonjogurtti/mysli/banaani-sekoitus.

Sellainen aamiaisviikko, löytyykö sieltä muita aamupalafiilistelijöitä? 

-Katja

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavaa, et oo ainakaan äidiltäsi saanut vaikutteita tähän :-)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mistähän lie tullut tämä aamupalafiilistely :)

      Poista