lauantai 31. elokuuta 2013

Helsinkihengailua

Olin viime viikonlopun vierailulla Helsingissä. Perjantaina kävimme Kesäkino Engelissä, josta kerroinkin jo tässä postauksessa. Mutta viikonloppuun mahtui paljon muutakin mukavaa, tässäpä fiiliksiä kuvien muodossa.

Ensalkuun herkkutortilloja. Tietysti parvekkeella nautittuina. Pilkoin hieman sipulia tortilloja varten, alla tulos.

Random turistikuva matkalla Engelille.


Aamiaista parvekkeella, onko mitään parempaa?


Sitten Linnanmäelle! Huvipuisto oli varattu pelkästään Akavan Erityisalojen jäsenille klo. 9-13, huippua!

Linstin jälkeen kiiruhdimme rautatieasemalle seuraamaan tankotanssitapahtumaa, joka oli erään ystävämme kulttuurituotannon opinnäytetyö. Aivan mahtava show!

Tämän jälkeen käytiin syömässä Putte's Pizzassa, mutta siitäpä en tajunnut ottaa kuvaa. Ruoanjälkeiset päiväskumpat sen sijaan löytyy kamerasta. Kilistelimme sille, että meillä kaikilla oli juuri tuolloin aikaa istahtaa alas keskellä päivää nauttimaan kuohuvasta. Illemmalla suuntasimme takaisin siskoni luokse hieman pelailemaan ja hengailemaan. Pelattiin 7 wonders-peliä, joka oli aivan huippu. Innostuin pelistä niin, että unohdin täysin ottaa kuvia. Illalla lähdimme myös kiertämään muutaman Kallion baarin, mutta tällä reissulla jätin kameran suosiolla kotiin. Eipä niin hämärällä enää kovin hyviä kuvia olisi saanutkaan. 

Sitten oli uusi aamu jälleen, brunssin aika. Lähdin tyylikkäänä kypärä päässä uhmaamaan Helsingin liikennettä.


Pasificon brunssi, aivan ihana. Brunssin jälkeen kirmasimme vielä baanan läpi Hietsun kirpparille. Löysin kaksi paitaa yhteensä kolmella eurolla, ei paha!


Hietsulta sitten rautatieasemalle ja junaan ja sen pituinen se.

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti