sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Rentoiluperjantai

Perjantaina minulla oli pitkästä aikaa vapaailta töistä, enkä ollut myöskään sopinut kyseiselle illalle muuta ihmeellistä ohjelmaa. Vietin sen sijaan rentoiluiltaa kotona tekemättä mitään järkevää tai tehokasta. Tällaiset illat tekevät hyvää kiireisen arjen keskellä. 

Tässäpä hieman fiiliskuvia illasta.

Ostin tuona samaisena perjantaina H&M:stä aivan ihanan pehmoisen leopardiaamutakin! Aamutakki on ollut ostoslistalla jo kauan, kriteereinä pehmoisuus, hupullisuus ja pituus. Tuossa leopardi-ihanuudessa onnistui kaikki, hurraa. Hengailen se päällä tälläkin hetkellä. :)


Hieman rentoa iltalukemista. Tilaan kotiini Costumea ja Episodia, ja ne yleensä tipahtavat postiluukusta samoihin aikoihin. Sopivaa vaihtelua koulukirjoihin. On muuten älyttömän siisti tuo Episodin 10-vuotisjuhlalehden kansi!


Neljän vuoden yksiöasumisen jälkeen en voi lopettaa sohvafiilistelyä. Sohva! Viltti! Tyynyjä!


+ Uusi pörrömatto ja villasukat!


Telkkarista tuli Salkkarit ja siihen päälle Vain elämää. Viime vuoden Vain elämää-poppoo oli mielestäni parempi, tässä uudessa tuotantokaudessa ei ole samanlaista fiilistä. Mutta leppoisaa perjantai-illan viihdettä joka tapauksessa.


Iltapalaksi teetä, voileipiä ja jogurttia.
Eihän rento syysilta ole mitään ilman kynttilöitä. Poltin perjantaina ensimmäistä kertaa tuota vaaleaa kynttilää ja tajusin, että herranjestas sehän vaihtaa väriä! Kynttilästrobovalot, villiä.Jälkkäriksi vielä Dominoja ja syksyn ensimmäiset glögit! 


Katsoin illan päätteksi Martin Scorsesen Hugo-elokuvan. Siinäpä vasta taianomainen elokuva, menee ehdottomasti omaan top10-listaan. Jollette ole nähneet, katsokaa ihmeessä! 


-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti