tiistai 12. marraskuuta 2013

Esittelyssä siskoni asunto

Kerroin jo edellisessä postauksessa minilomastani Helsingissä. Nyt huomion saa tuon reissun majoitusolosuhteet, eli siskoni ja hänen tyttöystävänsä uusi (OMA!) asunto.

Valokuvien pariin. 


Movember-matto toivottaa vieraat tervetulleiksi.


Tuo lamppu on ehkä hienoin desing-esine, jonka olen kohdannut. Se oli muistaakseni siskoni tyttöystävän ylioppilaslahja.

Keittiön hyllykköä ja sen sisältöä. Tykkään kovasti siitä, miten tässä yhdistyy tehdasmainen kovuus retrohenkiseen lämpöisyyteen.
Lisää keittiötä! Materiaalit aivan upeita, tiiliseinät ei koskaan petä.


Sehän on viinikaappi! Kun tulin ensimmäisen kerran sisään asuntoon, oli jo melko hämärää. Tuolloin viinikaapin valo loi ihanaa tunnelmaa keittiöön. 


Pikkupöytä. Tämä on ilmeisesti menossa vaihtoon, jotta saadaan noihin baarituoleihin sopivan korkuinen taso. Minun mielestäni tämäkin pöytä oli oikein kiva.


Yksi suosikkijutuistani asunnossa oli tämä puunpalasesta tehty ikkunalauta. Miten yksinkertaisen nerokas idea!


Kaksoisovet, fiilis kohdillaan.


Ovet johtavat makuuhuoneeseen ja vaaterekille.
Ihana pieni meikkipöytä peileineen ja koruineen.


Vaatehuone! Pallolamput! Oijoijoi.


The Master Bedroom.
Olohuoneen seinällä komeilee kaksikon ottama valokuva Route 66-road tripiltä. Mahtoikohan olla Teksasin huudeilta tuo kuva? Osuva teksti.

Olohuoneen pöytä on tehty vanhasta ovesta. Lasi päälle, jalat alle ja siinä on pöytä.  
Kirjat ovat mahtava sisustuselementti. Ah mitä käytännöllisyyttä.Vanhojen laatikoiden hyötykäyttöä. Alemman kuvan laatikon siskoni osti Salon iltatorilta. Mamma järkyttyi tästä ostoksesta, eikä voinut uskoa, että siskoni oli oikeasti maksanut siitä jotain. Luuli sen olevan matkalla roskikseen.


Asuntoon kuuluu myös tilava parveke. Parvekkeelle oli nerokkasti tehty vanhasta tv-tasosta sohva. Valitettavasti siitä ei ole kuvaa. Lamppuratkaisuja. Ensimmäinen lamppu varmaankin monille jo blogosfääristä tuttu. :) 

Sellainen koti, minun mielestäni aivan mahdottoman hieno ja aivan asuttajiensa näköinen! Mitä te pidätte?

-Katja

6 kommenttia:

 1. Ei muuta kuin että kuolen ehkä kateudesta.....:-DDD Jotkut sit vaan osaa sisustaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh älä nyt :D Voisin kyllä ottaa ton siskon tänne omaan kotiinkin vähän antaa sisustusvinkkejä :)

   Poista
 2. Herranjumala kun on upeata jälkeä O__O leuka piti tukea jo kolmannen kuvan kohdalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisko varmasti kiittää :) Mä vähän innostuin ottaa noita kuvia, kuten näkyy. Oli vaan niin paljon kaikkia kivoja juttuja mitä kuvata!

   Poista
 3. Tosi kaunis koti! Ja myös ihanan mielenkiintoinen. Just oon tässä kironnut pari päivää, että blogeissa esitellään vain niitä nykymuodin mukaisia askeettisen mustavalkoisia koteja, joita alkaa tulla jo korvista. Tässä sen sijaan on persoonaa, jesss! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän siskoni puolesta :) Oon niin samaa mieltä sun kanssa, tuntuu että useimmissa "blogikodeissa" ei lähinnä asu kukaan, kun kaikki on niin harkittua ja valkoista :D Itse tykkään myös persoonallisemmasta tyylistä!

   Poista