sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Aamiaista lempimukini kanssa

Nyt on aika päättää pieni blogihiljaisuus, sillä kouluhommat alkavat olla aika lailla kasassa ja joululoma on saapunut. Tai no opiskelujoululoma, töitä tietysti on aina.

Palataanpa rytmiin tällä tavalla keveästi aamiaiskuvilla.Ruisleivät ja jogurtti ovat puuron lisäksi tavallisin aamiaisvalintani. Aamupala on lempiateriani. Joskus naurattaa, kun pöydässä on teekuppi, vesilasi, mehulasi, jogurttilautanen, leipälautanen, hedelmiä ja mahdollisesti vielä muuta härpäkettä. Hyvä että sanomalehdelle edes löytyy tilaa, sen verran massiivinen on meikäläisen aamukattaus.


Nämä aamiaiskuvat ovat jo muutaman viikon vanhoja ja eräs asia on muuttunut radikaalisti. Kuvissa näkyvä jättikokoinen vaaleanvihreä teekuppini on hajonnut. Eräänä aamuna se päätti vuotaa vihreän teeni pisin keittiön pöytää. Ottanut ilmeisesti kolhua kuivauskaapissa. Minulla on muitakin kuppeja, mutta tämä oli erityisen mieluisa. Ties kuinka monet esseet, raportit ja luentopäiväkirjat on tämän kupin kanssa väsätty.


Ehkä tulen vielä löytämään uuden suosikkimukini, mutta tästedes tyydyn olemassaoleviin pieniin kuppeihin. Onneksi nekin ovat ihan kivoja. 

Tällaista elämää suurempaa teemukitarinaa tällä kertaa, ehkä seuraavaksi jotain vähän jännittävämpää. Kentis jouluelokuvafiilistelyjä? :) 

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti