keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Alennusmyyntien saalis

En erityisemmin pidä alennusmyynneistä. Tietysti on mukavaa kun saa ostettua tuotteita edullisesti, mutta usein alerekeistä kiikuttaa kassalle tuotteita, joita ei oikeasti tarvitse. Lisäksi ruuhkassa shoppailu on inhottavaa ja stressaavaa. Maksan mieluummin hieman enemmän siitä, että saan tehdä ostokseni rauhallisessa mielentilassa.

Alennusmyyntien ensimmäiset päivät jätän suosiolla väliin, parempi odottaa tilanteen rauhoittumista. Viime viikolla uskaltauduin sekä Hansaan että Skanssiin. Ensisijaisina syinä oli ystävän ja siskon treffaaminen, mutta shoppailu sujui näppärästi siinä samassa. Tein mielestäni hyviä löytöjä, enkä hamstrannut liikaa.Tämä laukku on ehkä hieman siinä järkevän ostoksen ja alepäähänpiston rajoilla, mutta tällä saan mukavan väripilkahduksen muutoin niin mustanpuhuviin juhla-asuihini. 


Harmaan kollarin löysin Selectedin miestenosastolta. Naisten collgepuserot ovat mielestäni aina jotenkin liian istuvia ja lyhyitä. Tämä 100% puuvillaa oleva pusakka tuntui päällä aivan ihanalta ja hinnaksi jäi alennuksien jälkeen 16€. 


Käytin lukioaikoina niin paljon eri värejä, että sain jonkinlaisen yliannostuksen niistä. Nykyään yritän aina olla järkevä ja ottaa tuotteesta mustan, harmaan tai valkoisen version, sillä niille löytyy kuitenkin enemmän käyttöä. Noh, tämänkaltaisen ajattelun myötä vaatekaapistani on tulossa tylsä. Värejä on todella vähän ja nyt on lähiaikoina ollut tosi värikäs fiilis. 

Ostin siis tämän keltaisen neuleen tuomaan väriä vaatehuoneeseni. Väri on enemmän neonkeltaiseen vivahtava kuin kuva antaa ymmärtää. Pidän neuleen mallista ja väristä kovasti ja se on ollut paljon useammin lähiaikoina päällä kuin ne mustat neuleet. Että se siitä monikäyttöisyys-teoriasta.


Tämä tekonahkahame oli normaalihintainen, mutta ihastuin siihen niin kovasti, ettei se haitannut. Näin hameen mallinuken päällä ja tuon kappaleen lisäksi niitä oli enää yksi - kokoa 34. Sain kiskottua mekon päälleni, mutta istuminen (ja hengittäminen) se päällä oli aika tuskallista. Turha toivo. Menimme siskoni kanssa kuitenkin kärkkymään mallinuken päällä ollutta yksilöä, ja kappas sehän oli 36! Tiedustelimme myyjältä josko hameen voisi laittaa minulle varaukseen, kun se otetaan nukelta pois. Mutta mikä sattuma, kyseinen myyjä oli somistustaitoinen ja otti hameen saman tien pois nukelta. Sitten minä menin hameen kanssa kassalle. Ja sen pituinen se.

-Katja

2 kommenttia:

 1. Love all! :)

  Do u want to follow each other? I'm already following u!

  xx from

  http://www.letoileduphare.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much Natalia! :)

   I visited your blog and really liked your style. You got yourself a new follower. :)

   Poista