lauantai 8. helmikuuta 2014

Muutama tuliainen Helsingistä

Helsingin reissuillani päätarkoituksena ei yleensä ole shoppailu, mutta usein sitä tulee muutama liike käytyä läpi. Erityisesti sellaiset, joita ei Turusta löydy, kuten Monki ja Weekday. Näinpä tein viimeksikin ja hyvä niin.

Väljähkö ruudullinen paitapusero on ollut hankintalistalla jo jonkun aikaa, mutta sellaisen löytäminen on tuottanut yllättäviä vaikeuksia. Ehkä olen vain valikoiva, muttta aina on ollut jokin pielessä. Väri, laskeutuvuus, materiaali tai hinta. Nyt tärppäsi Monkissa tämän punaruudullisen paidan kanssa. Ja vielä alennnumyynneissä.  


Harmaa teepaita. Niin tavallinen ja tylsä. Niin tarpeellinen ja tyylikäs. Monkin teepaidassa on ihanan paksu materiaali ja oikean mittaiset hihat. Ja oikea hinta.


Pooloneulemekko. Onko se edes sana? Pitäisi olla, on meinaa aika näppärä vaate. Koko asu yhdessä vaatteessa. Miinusta sähköisyydestä, mikä tähän apuun, anyone? 


Cheap Mondayn farkkumekko maksoi vain kymmenen euroa. Täydellinen kesävaate, näen mielessäni jo tämän mekon yhdistettynä kangaskassiin ja tennareihin! Täytyy kehitellä myös talveen sopiva kokonaisuus, jotta saan tämän pikimmiten käyttöön.


Viimeisenä ehkä mahtavin löytö kaikista!!! Moonrise Kingdom aleleffakorista! Metsästys on päättynyt. Elokuva maksoi neljä euroa, mitä en edelleenkään voi uskoa.


-Katja

4 kommenttia:

  1. Katja mäkin haluun ton cheap mondayn farkkunekon ! :D voiks kattoo mikä sen nimi on, jos vaiks netistä löytäisin :) minkä kokosena sä ostit itelles sen ? :)

    VastaaPoista
  2. Oi hyvä jos löysit! :) Sen nimi on Vedder dress ja mä otin m-koon. S olisi ehkä voinut olla jopa parempi, mutta sitä kokoa ei kaupassa ollut.

    VastaaPoista