lauantai 1. maaliskuuta 2014

Turku Tour

Siskoni tuli viime viikonloppuna Turkuun. Koska minä olen leikkinyt turistia niin useasti Helsingissä, oli nyt siskoni vuoro olla vieraani täällä. Hän on tosin asunut Turussa monta vuotta, mutta ei välitetä siitä. Turkuun on tullut paljon uusia kivoja asioita lähiaikoina, joten valinnanpuutetta ei ainakaan ollut.

Päivämme aloitimme Turun uusimmasta kahvilalisäyksestä eli Gaggui Kaffelasta. Siinäpä vasta viihtyisä miljöö. Ja kakku aivan mainiota. Kun kakku ja Hakkaraislimu olivat loppuneet, siirryimme naapurissa sijaitsevaan Teepolkuun. Tästä paikasta kerroinkin jo tässä postauksessa. Oli pakko viedä sisko tutustumaan tähän ihanaan paikkaan, ja ilokseni myös hän viihtyi hyvin.
Sitten tulikin jo nälkä. Ravintolavalintamme oli Karu, tuo uudehko sushipaikka aivan Kauppatorin kupeessa. Aivan maaaahtava paikka! Tunnelmallinen sisustus, huippuhenkilökunta ja ruoka erittäin hyvää. Jopa vessa oli upea. 

Minä otin California-susheja, joiden sisällä oli avokadoa, katkarapuja ja majoneesia. En ole syönyt sushia niin paljon kuin siskoni, joten Karussa minä olin se turisti. Söin ensimmäistä kertaa puikoilla. Ja kyllä, heitin katkarapuja lattialle.

Auringonvalo ja kuvamateriaali loppuvat tähän.

Karusta päivämme jatkui Edisoniin Suomen pronssipelin äärelle. Tämän jälkeen kotiin. Putousta, Pictionarya ja Aliasta. Sitten Bar4:n kautta Apolloon ja jatkojen kautta kotiin. Sen pituinen se. 

-Katja

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Oli kyllä oikein hyvä päivä ruokailujen suhteen :)

   Poista
 2. Hei missä täällä Turussa on tollainen kahvila ? Kuulostaa ja näyttää ihanalle :)

  <3: elamaa-enni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Gaggui Kaffela on Humalistonkadulla, aika lähellä rautatieasemaa. Lähde kävelykadun Anttilan päästä kävelee kohti rautatieasemaa niin sieltä se tulee vastaan. :) Suosittelen kyllä, aivan ihana paikka!

   Poista