tiistai 29. huhtikuuta 2014

Fiiliskuvia Fuengirolasta

Olin noin kuukausi sitten kyläilemässä isäni ja äitipuoleni luona Fuengirolassa. Tai siis Fugessa, kuten paikalliset sanovat. 

Tykkään itse lomilla ottaa kuvia pienistä hyvistä hetkistä, sen sijaan että kuvaisin jokaisen kirkon ja patsaan, jonka turistiopas on esitellyt. Toivottavasti tekin pidätte näistä.Sellainen loma! Onneksi täällä Turussakin on jo lämmin ja kesä saapuu Suomeenkin!

-Katja

6 kommenttia:

 1. aivan ihania kuvia! fuengirola ei ole kohteena ikinä liiemmin kiinnostanut, mutta näitä katsottuani voisin pakata laukut vaikka samantien :D niinhän se on, että jokaisesta paikasta löytyy kauniita hetkiä ja silmää miellyttäviä maisemia kun vaan osaa kiinnittää niihin huomiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo ei Fuengirola välttämättä olisi itsellenikään tullut ekana lomavaihtoehtona mieleen, mutta viihdyin kyllä. Erityisesti Mijaksen vuoristokylä, joista nuo pari viimeistä kuvaa on, oli ihana. :) Kuten sanoitkin, pitää osata löytää ne itseä miellyttävät asiat. :)

   Poista
 2. Ihana tunnelma kuvissasi! Ja toi magnusti, hihih (?)! :D
  Kivaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Magnustit olivat ihan parhaita, niitä oli oikea lauma tuolla eläintarhassa ja olivat aika riehakkaita :D Kivaa vappua myös sinulle - tosin vähän myöhässä!

   Poista
 3. nice pictures!your blog is very lovely and interesting. i`m glad if you visit my blog, too <3

  xx
  beauthi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! Your blog was very nice, you have a lovely style. I'm also studying German, so it was nice to try and understand your texts. I know only the beginners German. :)

   Poista