perjantai 4. huhtikuuta 2014

Miesten kauluspaita on paras kauluspaita

Heipä hei pitkästä aikaa. Pieni blogikatko on turvallista aina päättää valokuvilla, joten tässäpä jo aika vanhat asukuvat, olisko jostain helmikuun lopulta ehkä? 


Tekonahkahame ja miesten kokoa 44 oleva kauluspaita toimivat hyvin yhdessä. Tykkään käydä ostoksilla läpi yleensä myös miestenosaston, sieltä löytyy usein paljon laadukkaampia ja omaa makuani vastaavia vaatteita. Vaikka on kevät, ei silti kaikenmaailman pastellikorallit oikein iske. Paitsi neonkeltainen.


Tämän kuvissa näkyvän paidan ostin viime kesänä Hietsun kirpparilta. Paita olisi maksanut kaksi euroa, mutta koska hihansuusta puuttui varanappi, sain tämän eurolla. En olisi itse edes huomannut puuttuvaa nappia, saati sitten kokenut tarvitsevani sitä. Ihanaa rehellisyyttä. 


Kirppareilta on kiva ostaa vaatteita, ei tule ostettua uutta ja tuotteet ovat edullisia. Minulla on tällä hetkellä jokin kummallinen materia-ahdistus, tekisi mieli vaan myydä kaikki tavarat pois kirpparilla. Mikälie kevätpuhdistusvimma. Pistetään äitini kanssa taas kirpparikoju pystyyn, saas nähdä kuinka paljon tavaraa (=vaatteita) sinne lähtee.


Kivaa huhtikuuta kaikille! Seuraavassa postauksessa kerron illasta, joka sisälsi mahtavaa sushia ja ajatuksia herättävän dokumentin!

-Katja

2 kommenttia:

  1. Kiva lookki!! Ja käääk mullakin alkais oleen pikkuhiljaa taas myyntipöydän varaaminen ajankohtasta...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! :) Joo kevät on aina hyvä aika päästä turhasta tavarasta eroon. :)

      Poista