perjantai 16. toukokuuta 2014

Kirppislöytöjä

Olin pari viikkoa sitten kirpparilla pitkästä aikaa ja ah miten mukavaa siellä oli. Kirppareilla kiertely on samanaikaisesti inspiroivaa, rentouttavaa ja hupaisaa. On hauska naureskella oudoille tuotteille, joita ihmiset myyvät, mutta samalla voi löytää uskomattoman upeita asioita ja esineitä. 

Itse ostin kaksi kirjaa, kaksi pulloa, dominopelin ja valkoisen paidan. Kuvia.Kirjalöydöt ovat parhaita. Tällä kertaa bongasin Anne Frankin päiväkirjan ja Frans Eemil Sillanpään Nuorena nukkunut. Jälkimmäisen kirjan sisältä löytyi edellisen omistajan esitelmä kirjailijasta. Pieni sivistyspaketti ilahdutti, tällaisia ei löydäkään kirjakaupan uusien teosten sisältä.Lasipulloaddikti ilmoittautuu! Kerrankin löysin edullisia lasipulloja, yleensä noista pyydetään jotain viittä euroa, mikä on mielestäni aivan liikaa. Nuo maksoivat yhteensä 2,50€. 


Suloinen dominopeli. Tässä tuli myös peliohjeet mukana. Voisi ehkä jopa opetella pelaamaan dominoa, yleesä vain asettelen palikoita jonoon ja kaadan ne. Mikä sekin on kyllä hauskaa.Tanskalaista designia parilla eurolla, mikä löytö! On aivan erilaista ostaa kirpputorilta jokin uniikki yksilö, kuin jos ostaisi ketjuliikkeestä vaatteen, jonka voi nähdä kenen tahansa vastaantulijan päällä. Vaatteen kuuluu olla arvostettu ja pidetty.

Oletteko te tehneet hyviä kirpparilöytöjä lähiaikoina? Esimerkiksi joitain kirjoja? :)

-Katja

4 kommenttia:

 1. Kirppislöydöistä on aina kiinnostava kuulla. Paita näyttää hyvältä löydöltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppislöydöt ovat kivoja, se on kyllä kumma miten voi löytää jotain aivan upeaa tavaroista, joista joku toinen haluaa päästä eroon. :)

   Poista
 2. Uu kivat noi pullot!! Ja PAITA! JA DOMINOT!!xDD mäki haluun pelaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään dominopeli-ilta! ja syödään dominokeksejä hahahhaa :D

   Poista