lauantai 31. toukokuuta 2014

Osaanko enää käyttää farkkuja?

Hei kaikki ja hyvää kesänalkua! Minä sain eilen viimeiset kouluhommat tehtyä tältä keväältä, joten loma opinnoista voi alkaa! Töitä on tietysti edelleen tehtävä, mutta se, ettei töiden jälkeen kotona odota tenttikirjoja tai word-tiedostoja, on aika vapauttavaa. Töiden ulkopuolinen aika on vapaa-aikaa, mitä luksusta! 

Bloggailulle on taas myös aikaa jeii. Olen kirjoittanut innoissani ideoita kalenteriini ja niitähän löytyy! Tässä postauksessa luvassa asukuvia ja pohdintoja löllöhousuista.
Olen viime viikkoina käyttänyt enimmäkseen kollareita, mekkoja, hameita ja näiden kuvien leopardihousujen kaltaisia löllöhousuja. Yksi päivä puin ylleni farkut ja kylläpä oli epämukavaa. Ehdin jo unohtaa miltä tuntuu käyttää tyköistuvia housuja. 

Kävin tänään nämä kuvissa esiintyvät housut jalassa kaupassa ja muiden katseista päätellen näytin siltä kuin olisin liikkeellä pyjamahousuissa. Hups. Noh, mukavuus ennen kaikkea, se lienee vahvin vaatefilosofiani. Jossain muotioppaassa saatetaan laskea löysät housut + löysä paita-kombo suureksi virheeksi, mutta minun mielestäni kaikki muodin etikettisäännöt kumoaa se tosiasia, että jos tuntee olonsa mukavaksi ja omaksi itsekseen näkyy se myös ulospäin. 
Jos jostain trendistä olen iloinen niin tämän hetken lenkkarimuodista. On ihan ok ja vielä muodikasta käppäillä kaduilla neonkeltaisissa lenkkareissa. Alan myös mieltyä pikkuhiljaa blogeissa tiuhaan esiintyville terveyssandaaleille, voi mitä someaivopesua.


T-paita & housut / Gina Tricot 
Kengät / Skopunkten 
Reppu / Fjällräven
Aurinkolasit / Marc by Marc Jacobs
Kello / Daniel Wellington

Palaillaan! -Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti