torstai 15. toukokuuta 2014

Viiden tähden elokuva?

Pysähdyin eilen spontaanisti Makuuniin kotimatkallani. Vuokrasin Ridley Scottin uuden elokuvan The Counselor (2013). Ajattelin että elokuva, jossa ohjaksia vetää Ridley "Blade Runner" Scott ja näyttelijöinä hääräävät Michael Fassbender, Penelope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem ja Brad Pitt, on varmasti katsottava. Voi kuinka väärässä olinkaan.

Kuva täältä

The Counselor kertoo menestyneestä lakimiehestä (Fassbender), joka ajautuu huumebisneksiin, jotka riistäytyvät täysin käsistä. Elokuva koostuu melko irrallisista kohtauksista, jotka eivät linkity jouhevasti osaksi tarinan kaarta. Dialogia on paljon, mutta vaikka lausujina ovat Hollywoodin kirkkaimmat tähdet, eivät keskustelut silti herätä hirveästi tuntemuksia. 

Koko elokuvan ajan odotin sen alkavan. Se ei ole hyvä merkki se. Olisi pitänyt arvata, että jos elokuvassa on näyttelijöinä viisi noin suurta nimeä, niin se ei ole hyvä, sillä sen ei tarvitse olla. Ihmiset menevät katsomaan sen joka tapauksessa. Tällaisia tapauksia on ollut ennenkin. Hyviä esimerkkejä ovat Tom Cruisen ja Cameron Diazin Knight and Day (2010) sekä Angelina Jolien ja Johnny Deppin The Tourist (2010).

Seuraavaksi vuokraan elokuvan, josta en tiedä yhtäkään näyttelijää testatakseni tätä teoriaa. 

No okei, voi siinä joku kiva tyyppi olla. 

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti