maanantai 5. toukokuuta 2014

Villapaitalookki

Otimme jokinen aika sitten ystäväni Outin kanssa asukuvia. Halusin kuvien olevan enemmän kuin pelkkiä kuvia päivän asusta. Halusin että kuvien takana olisi jokin pointti ja tarina. 

Ajattelin pukea päälleni asun, jonka jokainen vaate olisi kirpparilta hankittu. Vaatevallankumoukseen inspiroimaa kestävän kehityksen teemaa siis.Mutta mitenkä sitten kävikään? Jouduin toteamaan vaatehuoneeni ovella, että second hand-vaatteiden määrä siellä oli melko olematon. Siis mitä? Olen käynyt kirppareilla aiemmin erittäin ahkerasti, mutta nyt ilmeisesti ketjuvaatteet ovat vallanneet hyllytilani. Tästä asusta ainoastaan villapaita ja laukku ovat kirpparilta. Voi mikä häpeä. Kuten myös tuo alla olevan kuvan juurikasvu, öö kampaajalle?Täten ilmoitan, että pyrin jatkossa keskittämään ostoksiani (hyi mikä ilmaus, tulee vaan kesko ja s-ryhmä mieleen) kirppareille ja muihin lähituotantoa tukeviin liikkeisiin. Mikäli tulee tarvetta ja intoa hankkia uutta materiaa, on se paras tehdä niin, että siitä tulee hyvä mieli. 

Odotan jo innolla Turku Design Festivalia, alkaa ensi viikon keskiviikkona!Elin lupaukseni mukaan viime viikonloppuna, kun kävimme ystäväni kanssa parilla Kaarinan kirpparilla. Esittelen löytöjä seuraavassa postauksessa!

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti