keskiviikko 27. elokuuta 2014

Pink is the new black?

Minulla on tiettyjä vaatteisiin ja asusteisiin liittyviä ehdottomia ei-juttuja. Aiemmin niitä ovat olleet muun muassa leopardikuosi, terveyssandaalit ja nahkahame. Noh, nämä kun on jo todettu ihan kelpojutuiksi, eiköhän mennä ihan loppuun asti ja otetaan käyttöön vaaleanpunainen väri.

En ole koskaan ollut pastellisävyjen ystävä, vaan vannonut murrettujen syysvärien nimeen. Ei kannata aliarvioida muoti-ilmiöiden vaikutusta. Tänä syksynä vaaleanpunaista löytyy kauppojen hyllyiltä - ja myös minun vaatekaapistani.

---
I've decided to write short translations in English to my blog posts from now on! I want to keep up my own language skills and of course would be super happy if some international readers would enjoy these short translations.

So. I've never liked the colour pink (or any other pastellic shades), but now I'm becoming a fashion victim. Pink is everywhere: blogs, Instagram, stores. And now I have a pink collar shirt in my wardrobe. Fashion industry, a job well done.
---

-Katja

2 kommenttia:

  1. Ääää just ihanan symppis vauvanvaaleanpunanen paituli!! t.toinen pinkkiin hurahtanut... Sitä on just kiva yhdistellä esim. mustan nahan ja muiden vähän raffimpien juttujen kanssa :] Ja LOL kaikki tossa sun "inhokkilistalla" on niinku meikän alltime-lemppareita (tai no terveyssandaalit ehkä melko tuore tulokas vasta) xD Onko toi laukku Ginasta? Näyttää meinaan ihan siltä mitä oon siellä jo monet kerrat ihastellu, just hyvä malli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Outi! Vaaleanpunaisesta on aika moneksi kun sille antaa mahdollisuuden, just jotain vähän raffimpaa ettei ihan hempeilyksi mene. :) Hehh, ehkä mä oonkin sun asuista bongannut noi kaikki ja alkanut itsekin pitää niistä! Laukku on Ginasta, mutta enää niitä ei taida olla, Myllyssä oli viime viikolla muistaakseni yksi. :( Toi on tosi hyvä malli ja yllättävän tilava, tuona päivänä siellä oli muun muassa kamera, sateenvarjo, vesipullo, kalenteri, lompakko yms. :D

      Poista