keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Casual Saturday

Olin jokunen aika sitten vierailulla Helsingissä siskoni luona. Kyläilyni osui sopivasti siivouspäivälle ja ahkerina kirppishaukkoina lähdimme jo aamuvarhain tutkimaan Kallion tarjontaa. Olimme paikalla huomattavasti ennen useimpia myyjiä, joten aikaa riitti sopivasti lyhyelle asukuvaustuokiolle. 

Huomasin muuten että Helsingissä asukuvailu ei herättänyt yhtään niin paljon huomiota kuin Turussa. Ihmiset kävelivät kohteliaasti ohi, eivätkä ihmetelleet ollenkaan. Oi mikä maailmanmekka tuo Helsinki.Päivän asu oli melko simppeli: mustat löllöhousut, harmaa T-paita ja farkkupaitapusero. Asussa näkyy selkeästi tällä hetkellä vallitseva normcore-trendi, jossa yksinkertaisuus on ihanaa ja harmaa pakollista. 

Tai näin voisi ajatella, oikeasti mielessäni oli ainoastaan mukavuus, sillä kirppiksen jälkeen luvassa oli kolmen tunnin ajomatka mökille. Fail.
Kuvissa näkyvä ruskea takki on muuten ehkä paras alelöytö koskaan. Olen ostanut sen pari vuotta sitten Monkista alle kympillä ja se on vieläkin aivan kuin uusi! Pitänyt muotonsa ja toimii edelleen yhtä hyvin kuin ostohetken jälkeen. 


Sain myös siskoni tulemaan asukuvaan jei. Olenkin jo blogissani esitellyt hänen asuntonsa (joka on muuten yksi blogihistoriani suosituimmista postauksista) ja nyt siirryn tyyliin. Lisäksi nämä vierailut Helsingissä ovat tuoneet blogiini paljon hyvää sisältöä. Hehh ehkä pitäisi pyytää siskoa vierailevaksi kirjoittajaksi? :D 


Kuten aina, tämänkertainen Helsinki-reissu antoi ainesta useampaankin postaukseen. Luvassa on ainakin esittely Kallion kirppislöydöistä ja Helsingin juhlaviikkojen ulkoilmaleffasta. Ja punaviinistä. 

---
I while ago I visited my sister in Helsinki. At that time there was this flea market-event called Cleaning Day going on, so of course me and my sister (flea market freaks as we are) went to pillage the goods. We arrived before most of the sales people, so we had time to take some outfit photos.

My look of the day was quite simple and casual: loose black pants, grey T-shirt and a jeansblouse. Some would describe my look as normcore, I'd say that it is just coziness in my mind. After the flea market we headed for our summer cottage, so comfy clothes were necessary.

More Helsinki to come! At least my findings from the flea market and a story about an outdoor cinema experience. And of course, red wine.
---

-Katja

5 kommenttia:

 1. Ahahah jeah katja rokkaa täysillä normcore-trendiä!! :D Ääää ikävä meiän kirppistelyjä ja kuvaussessioita, koskas mennään taas quvaileeeee?? ;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehh jännä miten voi "noudattaa" jotain trendiä olematta siitä tietoinen! Vähän sama kun söpöt mummelit terveyssandaalien kera. Mennään taas pian, syyskuvailee ja kirppistelee jee! :)

   Poista
 2. Haha! mä olen huomannut saman:helsingissä kuvaaminen ei herätä niin paljon ihmetteleviä katseita kuin kotiseudulla :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehkä nämä pienemmätkin paikkakunnat pian tottuvat asukuvailuun. :) Miettii kuinka arkipäivää asukuvailu on esim New Yorkin tai Pariisin kaduilla. :D

   Poista