torstai 2. lokakuuta 2014

Kirppistellen Kalliossa

Siivouspäivä. Tuo Ravintolapäivän toveri, jolloin unohdetaan kaikki byrokratia ja säädökset. Päivä, jolloin kuka tahansa voi ryhtyä oman elämänsä kauppiaaksi. Kirsikkana tapahtumassa ovat vielä ekologisuus, yhdessä tekeminen ja materiasta puhdistautuminen.


Tai no myyjät pääsevät tekemään puhdistavaa harvennustyötä, itsehän olin kulutusketjun toisessa päässä. Mutta jos jotain ostaa, on se hyvä ostaa kierrätettynä.Punainen über-retro olutkoppa herätti heti huomioni. Näen sen jo parvekkeemme pöydällä sisällään tyhjiä pulloja, joissa on hienot etiketit. Parvekkeen siivousta odotellessa se saa toimia teepakettien säilönä. Purkkiaddikti liikkeellä taas. Mutta puolustuksekseni, Aarikan sininen raitapurkki maksoi vain 50 senttiä. 50 senttiä! Uskomatonta.Pari korua vielä ja saalis on siinä. Valkoiset helmet on vakioasusteeni jokaisessa juhlatilanteessa, joten settiin sopiva rannekoru oli oikein hyvä löytö. Myös sininen koristeellinen kaulakoru oli kaivattu väripilkku muutoin melko yksiväriseen koruvarastooni.

Sellaisia löytöjä tällä kertaa, mitä pidätte?

---
Flea market finds from Helsinki! I was in this event called Cleaning Day, where anyone can sell their stuff on the street. A very practical (and sustainable) way to get rid of unwanted or unused things. Well, at least for the sales people, I was on the other side of the consumption chain. But when you buy something, it's better to buy it 2hand. 

I found a red beer box, a blue finnish design box, a necklace and a bracelet. All these for under 5€, not bad huh?
---

-Katja

2 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä,erityisesti olut kori :) Siivouspäivä rules!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Siivouspäivä ja Ravintolapäivä ovat molemmat ihan nerokkaita juttuja, lisää tällaisia. :)

      Poista