torstai 16. lokakuuta 2014

Kynttilät aamiaispöydässäSyksy on kynttiläfiilistelijöiden juhla-aikaa. Kaamoksen lähestyessä päivät tuntuvat välillä raskailta ja pitkiltä. Kun pääsee illalla kotiin, tuntee saavuttaneensa jotain todella suurta, vaikka takana olisikin vain normaali arkipäivä. Tässä tilanteessa teekuppi, lämmin viltti ja kynttilät kuulostavat aika perhanan hyvältä. 

Itse olen jo pidemmän aikaa ollut iltakynttilähifistelijä, mutta nyt olen sisällyttänyt nuo pienet valonlähteet myös aamurutiineihini. Ensimmäisen kerran kun sytyttelin kynttilöitä aamiaispöytään, sain kummaksuvan kommentin huushollin toiselta asukkaalta, että eihän nyt ole edes pimeää

No, ei tosiaan ollut pimeää. Mutta kynttilät tuovat muutakin kuin valoa. Niiden palaessa tunnelma on rauhallinen, seesteinen ja voimaannuttava. Koska kynttilöitä poltetaan yleensä illalla, liitetään ne usein rauhoittumiseen ja päivän päätökseen. Kun nämä tunteet siirtää aamuun, saa aivan uudenlaista energiaa ja hyvää fiilistä uuteen päivään. Translation: Candles are usually considered as an evening thing. There's nothing better than to cuddle up with a warm blanket and a huge cup of tea in candle light. 

I'm a big candle fan and now I've started to burn these babies also in the morning. The first time I put on candles in our breakfast table, I got a weird look from my boyfriend, "it's not even dark in here". Well, it sure wasn't, but I think candles do much more than just shine. Candles make you feel relaxed, calm and cozy. These are good feelings for hectic mornings, don't you think?

-Katja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti