keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Maksihameen korvaaja?
Jos pitäisi valita viime kesän käytetyin vaate, olisi se ehdottomasti musta maksihame. Maailman helpoin ja käytännöllisin vaate. Harmi vaan, että tilanne on tällä hetkellä toinen. Sateessa kastunut helma ei ole hyvä juttu. Puhumattakaan siitä loskasta, joka tuolla taivaalla odottelee iskuaan. 

En kuitenkaan halua kulkea farkku-univormussa koko talvea, joten päädyin kokeilemaan midi-mittaa. Pohkeen puoleenväliin yltävä mitta on vielä hieman vieras, olo on oudon tätimäinen. Toivotaan että kyseessä on vain tottumiskysymys, midihame olisi meinaa nerokas ratkaisu maksihameen jättämään tyhjiöön.

Tällä hetkellä olen käyttänyt tuota hametta (joka on itse asiassa kokomekko) muhkeiden neuleiden kanssa, onko teillä muita ideoita sen yhdistämiseen?
Translation: My favorite piece of clothing this summer was definitely a black maxi skirt. Can't even count how many times I've used it. But now the situation is a bit different with the rain and all. I still want to use skirts, so I tried a midi length one. Still feels a bit weird and auntie-like, but I hope that's only getting-to-know-one-another-phase. 

How would you style a midi skirt? I've used only chunky knits with it, and I'd like to try something else. Any ideas?

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti