torstai 20. elokuuta 2015

Hetki jolloin tykästyin Culottes-housuihin


Olen oppinut, että never say never on yksi paikkansapitävimmistä sanonnoista. 

Erityisesti tämä pätee muodin kohdalla. Olen blogihistoriani aikana ehtinyt pyörtää puheeni muun muassa boyfriend-farkuista, leopardikuosista, midi-mittaisesta hameesta, vaaleanpunaisesta väristä ja arkilenkkareista. Joten ei liene kellekään yllätys, että tämä postaus käsittelee jälleen uutta sortumista.

Tai itse asiassa kahta sellaista. Terveyssandaalit toki ovat jo vanha tuttu viime kesältä. Mutta niiden lisäksi olen nyt ostanut tällaiset vajaamittaiset alaspäin levenevät housut - oikea termi lienee culottes. 
Kun esittelin näitä housuja isosiskolleni ensi kertaa, hän totesi epäilevästi, että nämä vaativat vähän totuttelua. Ihanaa rehellisyyttä ja täysin totta. Itsekin aluksi vierastin näitä housuja - liian lyhyet trumpettimallia hipovat trikoohousut. Ei nyt ihan mikään bestselleri.

Mutta. Silmä tottuu ja mukautuu. Nyt tykkään näistä oikein kovasti. Ja mikä parasta, sukkahousujen kera ne menevät vielä kylmemmilläkin keleillä. Ja ne ovat mukavat!

Long live culottes!


Mitkäs tuotteet voisin seuraavaksi tuomita neverever-listalleni? 

Ehkäpä lahkeista levenevät farkut ja mokkahame. Paitsi että voi perhana, nämähän ovat nyt muodissa, eikö? Here we go again...

Mikä on teidän tuomionne? Culottes - hot or not?


-Katja

5 kommenttia:

 1. Hot! Oon ajatellut että culottesit sopii vaan korkkarien kanssa mut sä saat ne näyttämään hyvältä sandaaleissakin! Mun ostoslistalla syksyksi on juurikin mokkainen ja a-linjainen hame vaikka en oo ees ennen ajatellut että muu kuin kengät tai laukku olis mokkaisia! Niin se mieli muuttuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Linda! Pitääkin ehdottomasti seuraavaksi koittaa korkkareilla, vaikka oonkin aika huono kävelemään niillä! :D Ja joo, eiköhän munkin silmät ala kohta mieltyy mokkaan, just wait for it. Kiva kun kommentoit! :)

   Poista
  2. Niin kivalta näytti sun asu että oli pakko antaa kehut! :) No ehkä jotkut matalakorkoiset nilkkuritkin vois sopia ja menis arkena kävelykin mukavammin! Ja onneks meillä naisilla on oikeus muuttaa mieltä ;)

   Poista
 2. Hot! Näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista