lauantai 10. lokakuuta 2015

Asukuvia uuden laajakaistan kunniaksi

Hurraa, asunnossani on laajakaista! 50 megan laajakaista! Lisäksi nyt ovat myös taulut seinällä ja lamput katossa. Pitäisi kutsua useammin äiti ja isäpuoli kylään.  Laajakaistan myötä toimii nyt myös wifillisen (?) dvd-soittimeni kaikki ominaisuudet, eli telkkarista voi katsoa Yle Areenaa! Edessä häämöttävä kaamos ei jotenkaan harmita enää yhtään niin paljon. 

Ennustan myös blogin ahkerampaa päivitystä tämän asuntoni teknisen faceliftin jälkeen. Minulla on jo hurjasti ideoita tuleville postauksille. Ja jos kaikki menee nappiin, niin olen parin kuukauden gradun valmiiksi saanut filosofian maisteri, jolloin kaikki töiden ulkopuolelle jäävä aika on vapaa-aikaa. Mitäs se sellainen luksus onkaan?


Startataan nyt tämä blogiaktiivisuuden uuden nousun (vol. miljoona) turvalliseen tapaan asukuvilla. Nämä on tosin otettu jo reilu kuukausi sitten, jolloin ei vielä tarvinnut takkia. Kuvien ottohetkestä on myös hiukset lyhentynyt noin 20 sentillä, että ei nyt ihan mitään ajan hermolla olevia kuvia. 

Kuvassa oleva kollaripaita on yksi suosikkejani. Se on varmaan kolme vuotta vanha ja edelleen superkiva ja hyväkuntoinen. Tykkään hurjasti siitä, jos asussa on sporttivivahteita. 
Minulla on tällä hetkellä vaatekaappikriisi. Tai no ei nyt mikään todellinen kriisi, mutta parannusta vaativa tilanne. Olen huomannut uuden työni yhteydessä, että vaaterekkini sisältö ei ole kovin asiallinen tai aikuismainen. Vaikka nykyisessä työpaikassani ei olekaan mitään hurjan tarkkaa pukeutumiskoodia, on hyvä silti pukeutua siististi ja asiallisesti esimerkiksi asiakaspalavereihin. Eli ei siis boyfriend-farkkuihin ja scifikuosiseen kollaripaitaan. 

Tällä hetkellä tarvitsen vaatekaappiini seuraavat tuotteet:

- mustat suorat housut
- jokin siisti kokomekko
- siisti musta neuleEroaako teillä työ- ja arkipukeutuminen toisistaan? Mitä must-have-vaatteita teillä kuuluu työpukeutumiseen? 


-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti