sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Smoothie joka oli ihan kiva

Tein tänä aamuna smoothien. Keittiöön oli jäänyt pizzanteosta yksi ylimääräinen päärynä ja tuoreita ananaspaloja. Lisäksi olin ostanut lempparimehuani (appelsiini-ananas-passion-banaani-omena) ja keittiöstä löytyi myös banaaneita ja yksi maitorahkapurkki. No herranjestas, tästähän kehkeytyy aivan erinomainen smoothie, ajattelin.No ei aivan. Ilmaus jota inhoan ehkä enemmän kuin mitään muuta on ihan kiva. Ihan kiva on tylsä, väritön ja melko mauton. Eli ei lähelläkään kivaa. Tämä smoothie oli nimenomaan ihan kiva. Makua voisi kuvailla myös pliisuksi, toinen inhottava sana.

Aamun kokeiluni osoittaa, että mielikuva siitä, että blenderiin voi heittää lähes mitä tahansa ja lopputulos tulee olemaan tajunnanräjäyttävä, ei pidä paikkaansa. Joskus smoothiekin voi olla ihan kiva. Mutta onneksi se on useimmiten mahtava ja herkullinen.Smoothie olisi kaivannut mukaan vielä jonkin lisäainesosan tuomaan siihen makeutta ja marjaisuutta. Kenties mustikoita! 

Tyhmä Katja, minullahan olisi ollut mustikoita pakkasessa. No, better luck next time. 

Onko teillä tullut vastaan smoothie-floppeja? 

-Katja

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kappas, kiitokset tästä tunnustuksesta ja haasteesta! :) Palailen tässä pienen blogitauon jälkeen taas linjoille, täytyykin pian kirjoittaa vastauspostaus! :)

      Poista