keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Paluu blogitauolta - asuntoesittely

Uusi vuosi, uusi blogifiilis. Kiikutin filosofian maisterin tutkintoanomukseni uudenvuoden aattona tiedekunnan kansliaan ja alan pikkuhiljaa käsittää, että töiden ulkopuolelle jäävä aika on tästedes todellakin vapaa-aikaa. Ei enää artikkelien etsimistä, tutkimusmetodin määrittelyä, aineistoanalyysia tai lähdeviitteiden viilausta. Kunhan saan virallisen paperin käsiini, olen mediatutkimuksen FM. Hurjaa, mutta totta.

Mietin vuodenvaihteessa mihin asioihin haluaisin panostaa tänä vuonna ja blogi on ehdottomasti yksi niistä. Haluan kehittyä kirjoittajana, valokuvaajana ja jakaa kokemuksia muiden samoista asioista kiinnostuneiden kanssa. Olen muutenkin innostunut blogeista jotenkin uudestaan, tuntuu että alati päivittyvän somevirran keskellä kaipaan pysähdyksiä hyvien sisältöjen äärelle. Yksi kuva ei riitä, vaan haluan lukea, katsoa ja inspiroitua lisää. 

Finding Neverland tulee toivon mukaan kehittymään kovasti tämän vuoden aikana. Pohdin jopa oman domainin hankkimista, mutta ainakin toistaiseksi saa tämä blogspot-pohja kelvata. Olen myös aikeissa ostaa uuden kameran. Olen myös pohdiskellut paljon miten rajaisin aiheet, joista kirjoitan tänne. Välillä kaipaan selkää punaista lankaa, mutta toisaalta liian tiukka fokus rajoittaa. 

Blogi tulee siis jatkossa keskittymään pitkälti samankaltaisiin aiheisiin kuin aiemminkin - elokuvat, asut, ruokajutut ja muut arjen ilahduttajat. Haluan kirjoittaa enemmän elokuva-arvosteluja (tai no elokuvafiilistely ehkä kuvaa paremmin, enhän kuitenkaan mikään kriitikko ole) ja ravintopohdintoja. Haluan myös kuvata lisää asuja. Inspiraationi pukeutumiseen ja tyyliin on ollut aivan hunningolla lähiaikoina. Tiedä sitten johtuuko se siitä, etten työskentele enää vaatekaupassa vai siitä, että en ole kuvaillut asujani blogiin, mutta joka tapauksessa kaipaan asiaan muutosta. 

No nyt on niin jäätävä määrä tekstiä tässä postauksessa, että pakko kompensoida kuvilla. Ei pitänyt edes kirjoittaa näin paljon, vaan jakaa jokunen aika sitten ottamiani kuvia kämpästäni. Muutto Helsingin soluhuoneesta takaisin Turkuun ja kaksioon oli fiilistelyn arvoinen asia, kuvat puhukoot puolestaan. 

Viihdyn täällä asunnossani todella hyvin, mutta sisustusintoa riittää, joten kotipostauksia luvassa jatkossakin. 

Kuullaan ja kommentoidaan kaikki ihanat lukijat!

Terveisin, 
Katja

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen kämppä! Ja tervetuloa takaisin taas blogin puolelle ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! :) Ja on kyllä erittäin mukava kirjoitella taas!

   Poista
 2. Ompa kodikkaan näköinen kämppä sulla! Ja kiva kuulla että alat taas postailemaan enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Linda! Sun blogi on kyllä ollut myös yhtenä inspiraationa palata takaisin aktiivisemman bloggailun pariin, kiitokset siitä. :D

   Poista
  2. Oi ihana kuulla! Tää on just kyllä parasta tässä bloggailussa kun voi jakaa inspiraatiota puolin ja toisin! :) Kiitos sulle hyvästä smoothie ohjeesta! Oon syönyt Yosa välipaloja jo pidemmän aikaa mutta en oo tajunnut laittaa smoothien joukkoon.. menee kokeiluun! :P

   Poista
  3. Jee hauska kuulla, että Yosa menee kokeiluun! Varsinkin tuo isompi purkki on ihan täydellinen smoothien, juuri oikea koostumus. :)

   Poista