lauantai 16. tammikuuta 2016

Ystäviä ja Mikki Hiiri-toasteja

Meneillään on melko rentouttava viikonloppu. En oikein vieläkään ymmärrä sitä, että töiden jälkeen voi oikeasti viettää vapaa-aikaa. Ja että viikonloput ovat vapaita. Kun on vuosia ahertanut samanaikaisesti töissä, opinnoissa, järjestöjen hallituksissa ja muissa erilaisissa projekteissa, tuntuu tämä vapaus aika kummalliselta.

Tänään kun söimme yhdessä kotibrunssia, ystäväni kysyi minulta mitä aion tehdä illemmalla. Vastasin että en itse asiassa tiedä. Ja se tuntui aika mahtavalta. 
Mitä olen sitten tehnyt tänä viikonloppuna? Olen lukenut kirjaa, katsonut Venla-gaalan, nauttinut punaviiniä, chillaillut poikaystävän ja ystävien kanssa, syönyt Mikki Hiiri-toasteja, herkutellut köyhillä ritareilla, juonut monta kuppia teetä, maksanut laskuja, katsonut Voice of Finland-uusintoja, etsinyt infoa kameroista, lukenut blogeja, pessyt pyykkiä, tiskannut ja nukkunut.

Ei yhtään hassumpaa. Huomenna menen illalla katsomaan Tarantinon uusimman elokuvan, The Hateful Eight. Mitä teen päivällä, sitä en tiedä vielä. Ehkä menen salille. Voisin katsoa myös jonkun elokuvan tai leipoa mustikkapiirakkaa. Tai sitten menen kaupoille tutustumaan kameroihin ja etsimään mekkoa ensi lauantain valmistujaisjuhliin. Voisin myös mennä pitkälle kävelylenkille.

Katellaan tätä huomenna.

Ainoa varma asia on, että en aio laittaa herätyskelloa päälle.

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti