torstai 18. helmikuuta 2016

Livbox toi joulun helmikuuhun

Tilasin tammikuun puolessa välissä itselleni Livboxin. Kyseessä on siis kerran kuukaudessa kotiin tai lähipostiin saapuva paketti, joka sisältää erilaisia kauneustuotteita. Mielestäni tämä on ideana todella kiva, sillä kosmetiikka- ja hygieniatuotteet tulevat aina tarpeeseen ja mikäs sen ihanampaa kuin saada kerran kuukaudessa kotiin yllätyspaketti.  

Tilasin boxin myös sen takia, että olen aika noviisi kosmetiikkatuotteiden kanssa ja Stockmannin kauneusosasto tuntuu välillä kuin Bilteman ruuvihyllyltä. Miljoona eri purkkia eikä mitään hajua miten niitä kuuluisi käyttää. Livboxin mukana saan paketillisen ajankohtaisia tuotteita, joita voin rauhassa kotona ihmetellä ja tutkia. Helmikuun Livbox sisälsi yhteensä kymmenen tuotetta. Siis kymmenen huhhuh, jo pari näistä kattaa boxin 16,90 euron kuukausihinnan. Olin niin innoissani kun avasin pakettia, oli silkkipaperia ja kaikkea, tuntui aivan joululta.

Ensimmäinen Livboxini sisälsi Sanex-käsivoiteen, Colgaten hammasharjan, Colgaten hammastahnan, Lumenen yövoiteen, Richin shampoon, Doven vartalovoiteen, Cutrinin hiusten kiiltovoiteen, IsaDoran geelilakkasetin ja Pandan Ranskalaisia Pastilleja. 

Olen ehtinyt näistä testaamaan jo kaikkia muita tuotteita paitsi IsaDoran kynsilakkoja. Ainakin Lumenen heleyttävä ja ravitseva yövoide, Doven vartalovoide ja Sanexin käsivoide ovat olleet todella hyviä. Minusta on kehkeytymässä pikkuhiljaa aikamoinen voidefriikki. Hammasharja tuli myös kuin tilauksesta, olen juuri miettinyt, että pitäisi hankkia uusi. 

Tuo Cutrinin Anti-Frizzer-asia on hieman outo, teki hiuksistani ehkä enemmänkin tahmaiset kuin kiiltävät. Tai ehkä en osaa vain käyttää sitä oikein. Richin CC-Shampoo ei myöskään ole mitenkään erityisesti säväyttänyt. IsaDoran kynsilakat saatan antaa eteenpäin, sillä olen maailman laiskin laittamaan kynsiä. Olen oikein tyytyväinen päätökseeni tilata Livbox. Vaikka pyrinkin jatkuvasti vähentämään materian ostamista ja karsimaan siitä mitä jo on, ovat kosmetiikkatuotteet pieni poikkeus tähän. Ne tulee kuitenkin jossain vaiheessa käytettyä loppuun, eivätkä jää nurkkiin lojumaan. Ja tarvittaessa voi antaa perheelle tai ystävälle eteenpäin. Lisäksi tulee löydettyä omia tarpeita vastaavia tuotteita näppärästi. 

Ja pakko myöntää, että kuukausittain kotiin saapuva yllätyspaketti on aika luksusta.

Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muita Livboxin tilaajia? 

Terveisin,
Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti