keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Helmikuun suosikit

On maaliskuu! Ja sehän tarkoittaa sitä, että viime kuussa aloittamani Kuukauden suosikit -postaussarja saa jatkoa! Nyt siis vuorossa helmikuun suosikit.

Vuoden lyhimmän kuukauden suosikkeihin päätyi teepaketti, ihonhoitotuotteita, hiustuote, kangaskassi, ruokaa ja yksi elokuva. 

Nyt kuviin ja kommentteihin! Tämä Clipperin Organic Indian Chai Tea ei ole ainoastaan helmikuun suosikki, vaan itse asiassa koko kuluneen talven suosikki. Olen tainnut ostaa tätä varmaan jo viisi pakettia! Maku on ihanan mausteikas ja tuo juuri sopivasti lämpöä viileisiin talvi-iltoihin. Ja aamuihin, aamupäiviin, iltapäiviin ja oikeastaan nyt ihan mihin hetkeen ja kellonaikaan tahansa. 

Olen tykännyt Clipperin teistä jo iät ja ajat, ja valikoimasta löytyy aina ihania uusia yllättäjiä. Lisäksi Clipperin paketit on niin kivan näköisiä, että niitä voisi melkein hankkia ihan keittiön sisustus mielessä. 
Tämän Sanexin käsirasvan sain helmikuun Livboxissa. Tajusin heti sitä ensimmäistä kertaa laittaessani, että tästä tuotteesta tulen pitämään. Käsirasvat jättävät kädet usein tahmeiksi ja kestää ennen kuin ne imeytyvät kunnolla. Mutta Sanexin rasvalla ei tätä ongelmaa ole. Rasva imeytyy salamannopeasti eikä jätä käsiä tahmeiksi.

Lisäksi tuoksu on jotenkin hyvällä tavalla "lääkemäinen". Se ei ole liian makea, vaan enemmänkin raikkaan ja puhtaan tuoksuinen. Tuntuu kuin se jollain tapaa puhdistaisi käsiä kosteuttamisen ohella. Hyvä tuote, jota tulen ehdottomasti ostamaan uudestaan!


Hyviä kangaskasseja on yllättävän vaikea löytää. Tämän Åbo Akademin kangaskassin sain töiden kautta. Siinä on näppärän pituiset kahvat, se on juuri sopivan kokoinen  ja lisäksi printti on tyylikäs.

Mutta. Tunnen itseni vähän identiteettihuijariksi käyttäessäni tätä kangaskassia. En tosiaan siis ole opiskellut Åbo Akademissa. Mutta minkäs teet, kun kassi on kiva. Odotan jo hetkeä kun minulta tullaan kysymään ruotsiksi jotain tämän kassin takia. That'll be interesting


Minun ja kuivashampoon yhteinen taival ei lähtenyt kovin vahvasti liikkeelle. Ensimmäinen kuivashampoo, jonka ostin, kirjaimellisesti räjähti käsiini (ja ympäri kylppäriä siinä samassa). Kyseessä oli varmaankin viallinen tuote. Tämän jälkeen ostin tämän Klippoteketin kuivashampoon Stockmannin tarjouksesta. No siitähän ei auennut korkki. Meinasin jo luovuttaa, mutta työkaverini kehotti minua viemään purkin takaisin kauppaan. Näin tein ja sain uuden tilalle, oli kuulemma ollut muissakin purkeissa sama ongelma.

Noniin, kuivashampoo on saatu auki ilman räjähdystä. Käytän sitä, mutta en huomaa mitään eroa. Huoh. Pullo jää vessan kaappiin. 

Päätän kuitenkin antaa tälle kehutulle aineelle vielä uuden mahdollisuuden eräänä sunnuntaiaamuna. Suihkutan, pyörittelen sormien kanssa hiusten sekaan ja harjaan vielä läpi. Ja johan näyttää erilaiselta! En siis vain ollut aiemmin levittänyt ainetta kunnolla. Nyt tästä kuivashampoosta on jo muodostunut luottotuote, jota ostan varmasti uudestaan. Sen pituinen se.


Yosa Sport Marjamix ja Yosa Vanilja ovat ehdottomasti suosikkini näiden herkullisten kauravälipalojen valikoimasta. Vanilja-makua olen jo aiemmin fiilistellyt tässä smoothie-postauksessa. Yosalta tuli helmikuun alussa yksi uusi maku ja kaksi vanhaa makua uudistui. Yksi uudistuneista tuotteista oli jo vanha suosikkini vanilja ja ai että miten hyvää tuo uusi on. Niin pehmeää ja herkullista, kaavin tuon purkin aina viimeistä pisaraa myöten tyhjäksi.

Toinen suosikkini on Yosa Sport Marjamix. Aivan täydellinen välipala, joka pitää kylläisenä pitkään. Menee ihan aamupalasta kiireisenä aamuna tai välipalana töiden ja salin välillä. Paketissa tulee mukana pikkulusikka, joten se on näppärä napata kaupasta mukaan milloin vain. Ja maku on mitä herkullisin. 


Toinen helmikuun Livboxista tullut tuote - Lumenen Bright Now Vitamin C -sarjan heleyttävä ja ravitseva yövoide. Olen käyttänyt tätä lähes joka ilta siitä asti kun sen Livboxista sain. Koostumus on ihanan pehmeä ja voide levittyy mukavasti iholle. Lisäksi tuoksu on aivan ihana, ei liian makea, vaan marjaisan raikas. 

Tuote on niin kiva, että jopa odotan nukkumaanmenoa, jotta voin sitä kasvoilleni laittaa. Ehkä tämä voide auttaisi siis myös siihen, etten valvoisi aina niin pitkään?


Kuten edellisessä suosikit-postauksessa, myös helmikuuhun sisältyy yksi elokuva. Tai no, kuten viimeaikaiset blogisisältöni osoittavat, aika montakin elokuvaa. Nimim. Oscar-friikki. 

Halusin kuitenkin valita juuri Danish Girl -elokuvan tähän postaukseen. Kyseessä on elokuva, joka kertoo väärään kehoon syntyneestä tanskalaisesta taidemaalarista ja hänen taistelustaan kohti eheää identiteettiä. Leffa on lumoava, ajatuksia herättävä ja aito. Eddie Redmayne ja Alicia Vikander loistavat rooleissaan. Halusin nostaa tätä elokuvaa siksi, että aihe on hyvin ajankohtainen. Ottamatta sen enempää poliittisesti kantaa, voisin kehottaa kaikkia, joiden mukaan sukupuolen voi määritellä lippalakin avulla, katsomaan tämän elokuvan. 


Siinäpä oli helmikuun suosikit. Selkeästi elämäni materialistiset ilot pyörivät vahvasti ruoan, elokuvien ja ihonhoidon ympärillä. Saas nähdä tuoko maaliskuu mukanaan jotain uutta ja jännittävää.

Mukavaa maaliskuun alkua! 

Terveisin,
Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti