sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Sadepäivän ilo

No jopas on ilmoja pidellyt. Aurinkoa, pilvettömiä taivaita, jätskikiskapehmiksiä, puistohengailua, jokilaivoja, ulkotreeneja, aurinkorasvaa ja sukattomia varpaita. Kyllä, keneltäkään ei ole varmaan mennyt ohi nämä aivan huikeat lähiviikkojen kelit. 

"Nauttikaa vielä kun voitte, kyllä se juhannus tulee pian." 

Tähän lausahdukseen törmäsin varmaankin Facebookissa. Ja näinhän se menee, suomalaisittain voisi vaikka sanoa että itku pitkästä ilosta tai että älä nuolaise ennen kuin tipahtaa. Ja älä nyt herranjestas ainakaan kurkottele sinne kuuseen. Joo, eli tänään on siis satanut kuin saavista. Mutta tiedättekö mitä? Musta se on ihan ok. Itse asiassa enemmän kuin ok, erittäin mukavaa etten sanoisi. Ilma on niin raikas, että tekee pelkästään mieli seistä pihalla ja hengitellä. Luonto saa kaipaamaansa vettä ja heräilee nopeammin kesään. Voi olla hyvällä omallatunnolla sisällä ja juoda inkivääriteetä. Ja kävellä suuressa villaneuleessa lähikauppaan ostamaan suklaata. 

Ja illalla vielä kisakatsomo, että ei ollenkaan hassumpi tämä sadesunnuntai. 

Ettei nyt menisi aivan liian siirappiseksi ja ihanaksi tämä teksti, niin tässä pieni arkinen lisäys. 

Pyykkiteline tosiaan hajosi ja puhtaille vaattteille piti keksiä muu paikka. Sukat pääsi ikkunalaudalle. Siirsin sukat sivuun kun otin valokuvia tätä postausta varten. 


Mukavaa sunnuntain jatkoa itse kullekin ja mukavaa tulevaa viikkoa - oli se sitten aurinkoinen, sateinen tai kenties luminen! *lumiukkoemoji*

Terveisin,
Katja

2 kommenttia:

 1. "Ja älä nyt herranjestas ainakaan kurkottele sinne kuuseen" jotenkin tää nauratti niin! Oikein perisuomalainen mentaliteetti kiteytettynä :'D

  Ja siis tekee ihan hyvää välillä pieni sadekin! Valoisaa on kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan ja noita sanontoja löytyisi vielä ihan älyttömästi lisääkin! Joo, valo on tärkeetä. Parasta on vesisade, aurinko ja sateenkaaret. :)

   Poista